Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: EN VIDUNDERLIG SIGNING

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    17 Måned(er) sidenJürgen Klopp er begejstret over at have hentet Takumi Minamino til klubben. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

Jürgen Klopp er en glad mand efter at det er lykkedes Michael Edwards og hans hold at lande en aftale med Takumi Minamino.

Det siger Klopp i et interview.

“Det er fabelagtige nyheder - en vidunderlig signing. Vi er er virkelig, virkelig glade for det. Vores supportere har haft chancen for at se ham tæt på for nyligt, så jeg behøver ikke fortælle frygtelig meget om hans kvaliteter. Dem kender alle til i forvejen." 

“Takumi er en meget hurtig og klog spiller. Han finder plads mellem kæderne. Han er modig med bolden, men også modig uden bolden. En rigtig holdspiller. Han får det bedste ud af det for sig selv, til andres fordel." 

“Hans Champions League-erfaring er en stor bonus og at komme fra en klub og organisation som han gør, betyder at vi ved at han er blevet trænet ordentligt, er vant til et elite miljø og har haft alle de rigtige erfaringer."

“Det er fantastisk arbejde af vores Football Operations-hold i forhold til hvordan de har håndteret denne transfer. Michael Edwards og holdet fortjener stor ros og credit."

“Det er ikke svært at forstå hvorfor Salzburg er en foretrukken destination for spillere med ægte talent og sult. Fra vores erfaringer med at møde Salzburg både på og udenfor banen de seneste måneder, må jeg sige at deres omdømme som en benchmark moderne europæisk klub kun vil vokse." 

“Jeg er sikker på at alle Liverpool-supporterne vil gøre alt for at Takumi føler sig hjemme i vores fantastiske by og klub. Jeg er også ret sikker på at vi kan tilføje flere til vores Liverpool-familie i Japan. For dem der følger os nu fordi vi har fået et af landets mest spændende talenter, siger jeg velkommen. Det er en speciel klub at være en del af." TAGS   jürgen klopp   takumi minamino   transfer  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM