Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: FEDT AT ANCELOTTI ER TILBAGE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    7 Måned(er) sidenJürgen Klopp roser Carlo Ancelotti i dagens kampprogram.
Det er en spændt men også glad Jürgen Klopp, der ser frem til dagens lokalbrag mod Everton.

I sin faste klumme i kampprogrammet, skriver Klopp desuden at han er meget glad for at have Ancelotti tilbage, også selvom det er i Everton.

“At Carlo er tilbage er så fedt for turneringerne og endnu federe for Everton. Jeg er ikke sikker på, at jeg gør nogen af os en tjeneste ved at sige dette, men når det kommer til fodbold ser jeg ham virkelig som en ven. Han er en fantastisk person og så generøs, når det kommer til ånd og personlighed.”

“Han har vundet alt hvad der er at vinde, som spiller og som træner, og stadig er han afslappet og ydmyg. Han er et benchmark for de af os der arbejder med spillet i dag, når det kommer til hvordan vores adfærd bør være. Hans indvirkning på Everton kan allerede mærkes. Det kan vi se i vores analyser. Han har gjort klogt i at fortsætte den positive tilgang, som Duncan Ferguson skød ind i Everton-truppen.“

“Everton er altid en vanskelig modstander for os, på grund af den positive følelse de tager med ind til derbyet. Under Carlo, med hans erfaring, tror jeg de er blevet endnu mere farlige. Men for at være helt ærlig, så elsker jeg det.” 

“Jeg synes det giver noget til opgøret. Mine spillere har mindst lige så meget vilje og drivkraft at tage med ind til kampen. Vi ønsker at vinde med alt hvad vi har. Vi ser kampen som en mulighed. Vi ved hvad vores supporters forventer. Intet Liverpool-hold må nogensinde have mindre lyst til at vinde end modstanderne - det er ikke tilladt.” 

“Vi går ind til dagens kamp med komplet tillid til vores egne evner. Vi fokuserer altid på vores egne styrker, mens vi respekterer vores modstandere. Vi vil være på tæerne. Vi vil kanalisere vores intensiteten, så det bliver til vores fordel. Vi vil tage alt den positive energi, som dette opgør bringer.” 

“Vores supportere kender også deres egen betydning. Der er ikke behov for at give nogen team talk til The Kop på dage som disse. De ved hvad de skal gøre. Vi vil give alt hvad vi har, for at vi kan nyde denne begivenhed.” 
 

 

TAGS   jürgen klopp   kampprogram  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM