Next
STATS
Transfer Centre 
Jürgen Klopp efter sejren over Crystal Palace på Selhurst Park

KLOPP: KAMPBILLEDET VAR SOM FORVENTET

Nyhed

  • Skrevet af Mathias Svedborg
    9 Måned(er) sidenEn uskøn affære på Selhurst Park, hvor man som fan sidder med hjertet oppe i halsen til det sidste. Heldigvis endte kampen endnu engang i Liverpools favør, men selve kampens forløb var Jürgen Klopp ikke overrasket over, fortalte han til post match pressemødet.
”Jeg er ikke overrasket over, hvordan kampen gik. Vi ved, det er et svært sted at komme, atmosfæren er god og de (Crystal Palace red.) giver ikke op. Vi gav dem for mange situationer, vi var ikke kompakte nok. Vi havde problemer på forkerte områder af banen og på hjørnespark. Vi hjalp dem.” 

Om præstationen siger Klopp: 

”Vi vidste ved halvleg, at vi skulle gøre det bedre. Udfordringen for alle sammen er, de kommer fra landsholdspausen. Vi var ikke gode i dag, men vi var klar til at kæmpe for resultatet.” 

”37 point efter 13 kampe er exceptionelt. Du kan ikke få så mange point ved at spille smukt hver gang. Vi har haft et par af de kampe. Men man kan ikke altid vinde dem. Vi er her ikke for at sende beskeder. Vi vil kun have resultater”, fortsætter han. 

”Vi var det dominerende hold og meget mere aktive. Vi stopper ikke, selvom det ikke er perfekt. Jeg troede, bolden var inde to gange, inden Bobby afsluttede det. Da vi scorede til 1-2, forsvarede vi rigtig godt. Der var masser tid, og vi gjorde det godt.” 

Afslutningsvis kom Klopp kort ind på Salah: 

”Mo har det fint. Han kunne ikke træne i ni dage. Han var afsted med det egyptiske landshold, tog hjem igen og trænede i forgårs på 60-70 procent”, men Klopp bragte dog gode nyheder med sig:

”I går var første gang han trænede på 100%, og så måtte vi tage beslutningen om ikke at starte ham. Vi var lige ved at bringe ham på banen, men så scorede vi, og så kunne vi hvile ham helt i dag. På onsdag er han tilbage”. 

TAGS   jürgen klopp   mohamed salah   Crystal Palace  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM