Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: FRANSKE SPILLERE ER FOR DYRE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenDet er ikke med Jürgen Klopps gode vilje, at der ikke er franske spillere i Liverpools trup. De er simpelthen bare for dyre.
Skulle nogen være i tvivl, så er fransk fodbold sprællevende. Med et fornemt verdensmesterskab i kufferten har den stolte fodboldnation rejst sig efter nogle skuffende år. Det skyldes i høj grad superstjernerne Kylian Mbappé og Antoine Griezmann der har vist vejen for både landshold og klubhold. 

Men hvordan kan det være at verdens bedste fodboldhold ikke har nogle franske spillere? Det blev Jürgen Klopp spurgt om af franske Canal+

"Der er ikke rigtig nogen årsag" var Klopps umiddelbare svar.

"Kylian spiller for PSG, Griezmann ville åbenlyst gerne til Barcelona - vi ved hvor godt det hold er. Vi ville egentlig gerne have en fransk spiller, men nogle af dem er simpelthen for dyre for os." 

Den seneste franskmand i Liverpools trup var Mamadou Sakho der dog ragede uklar med Jürgen Klopp og derfor blev skibet afsted.

På de sociale medier er Liverpool-fans fra hele verden dog i fuld gang med en kampagne for at få verdensstjernen Kylian Mbappé til Merseyside. Håbet er at en aftale med Nike kan få det skifte til at ske, men prisen må dog afskrække de fleste. Prisen for franskmanden skulle angiveligt ligge et pænt sted over en milliard danske kroner. Nogle medier skriver sågar at prisen er tættere på to end en milliard, hvilket må siges at være en sjat - også selvom man er verdens bedste fodboldhold.. 

TAGS   frankrig   jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM