Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: JEG ER EN BEDRE TRÆNER NU

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenJürgen Klopp har afholdt sit pressemøde forud for morgendagens finale mod brasilianske Flamengo ved VM for klubhold.
Her er de vigtigste citater og pointer fra dagens pressemøde med Jürgen Klopp.

 

Om Flamengo

"Min far sagde altid: 'Uanset hvad folk fortæller dig i fremtiden, så er Pelé den bedste spiller i verden. Den første ting jeg tænker på, når jeg tænker på brasiliansk fodbold er Pelé. Flamengo har en meget intens spillestil, en klar opstilling, de har forskellige måder at spille på og så er de 'frække' på kanterne. Der kommer en masse gode spiller fra det fantastiske land. Jeg kan ikke bedømme brasiliansk fodbold ud fra at have set et par timer med Flamengo, men jeg ved hvad jeg kan forvente fra dem."  

 

Om Van Dijk og Wijnaldum

"Virgil var en del af dagens træning, Gini havde en session. Vi ser hvordan det ser ud"

"Vi har ingen ny bekymringer. Vi bruger hver eneste time på at de bliver klar og så ser vi hvem vi kan stille med i morgen."

 

Om sin personlige succes

Spørgsmålet lyder om Klopp stadig kalder sig selv 'The Normal One' efter al den succes han har høstet.

"Jeg har udviklet mig som person. Jeg er mere rolig end jeg plejer at være, ikke lige så overbegejsret og nervøs som tidligere. Det er det gode ved at blive ældre. Jeg er en bedre træner nu, 100 procent, men jeg er stadig den samme person" 

 

Om modtagelsen af Mohamed Salah i Qatar

"Fansene bakketde virkelig op om Mohamed i den første kamp. Jeg så en masse røde trøjer. Jeg er ikke sikker på om det var Liverpool eller Egypten-trøjer - måske begge? Atmosfæren var god. Der kommer til at være en god atmosfære på stadion også. Hvis du gerne vil hjælpe os på stadion, så skal du være mere end velkommen"

 

Om Liverpool har et psykologisk overtag

Vi prøver at forberede løsninger på de problemer vi har. Vi ser os ikke som et hold der ikke kan tabe kampe. Vi ser os selv som et hold, der skal arbejde benhårdt for at have en chance for at vinde kampe. Jeg ser os ikke have et psykologisk overtag."

 

 

TAGS   pressemøde   jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM