Next
STATS
Transfer Centre 
Jürgen Klopp har afholdt sit pressemøde

KLOPP: JEG ER HALVT SCOUSE NU

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    5 Måned(er) sidenJürgen Klopp har afholdt sit pressemøde forud for morgendagens opgør mod Watford.
På pressemødet kom Klopp vidt omkring. Vi har samlet de vigtigste pointer og uddrag til dig lige her.

 

Om at det er Global Scouse Day

Jeg er halvt scouse nu. Sidste uge blev jeg udnævnt til æresscouser, så det. Jeg kan virkelig godt lide at identificere mig med den region jeg er i.

Når folk kommer her og besøger, sætter de stor pris på den måde de er blevet behandlet på. Vi kan bare godt lide at opføre os som normale mennesker. Udfordringen bliver at få den atmosfære med til Kirkby.

 

Om Nigel Pearson

Jeg kendte ikke Nigel Pearson særlig godt før han kom til Watford. Han har en ret interessant historie. Han gør det fremragende, du kunne se hvilken indvirkning det har haft. Selvfølgelig har de sidste fire kampe været en resultatmæssig krise for dem, men ikke en præstationskrise. De spiller godt.

 

Om skadessituationen

Alle rykker tættere på. Hendo løber, Milner løber endnu mere. Ikke nok til at kunne være med i den kommende kamp, men vi kommer til at se om Milner kan blive klar til tirsdag (mod Chelsea i FA Cup'en, red.) Hendo og Shaq er der ikke endnu. De rykker alle tættere på.

 

Om pre-season i Asien ift. coronavirussen 

Vi har ikke tænkt over at ændre noget (på grund af coronavirussen). Vi lytter til hvad den medicinske afdeling siger. Vi tager det meget seriøst, men vi kan ikke undgå alting. Det er ikke et fodboldproblem, det er et samfundsproblem.

 

Om Ox eller Keita på midtbanen

De konkurrerer ikke mod hinanden. De tilbyder hver især noget forskelligt. Vi har brug for forskellige spillere i forskellige situationer. Indtil udskiftningen (Ox for Keita mod West Ham), var vi mere fastlåste i positionerne end vi burde være.

 

Om den forrygende reklamevideo Liverpool 

"Den var hysterisk morsom, men ikke alle (spillerne, red.) kunne klare det i Hollywood. Vi talte meget om den i går. Jeg tror at det for mange mennesker var første gang de hørte Joel Matip tale. Normalt skal man smide en bold og så begynder han at tale, men nu ved alle at han kan tale, selv i sådan en situation."

 

Du kan se morsomme reklamevideo lige her:

 

TAGS   jürgen klopp   pressemøde  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM