Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: JEG HAR EN SMULE ONDT AF SHREWSBURY

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    7 Måned(er) sidenMeget af Jürgen Klopps pressemøde gik med snak om omkampen mod Shrewsbury og hele den debat der hører med.
 

Om hele debatten vedrørende vinterpause og omkampen mod Shrewsbury:

"Jeg har en smule ondt af Shrewsbury for alle snakker om hvad jeg har sagt og ikke om dem. Vi vil gerne gå videre til næste runde. Vi er i Premier League, de er i League One, så hvorfor skulle vores U23-drenge ikke være i stand til at klare det? Vi har ikke givet op."

"Jeg bliver nødt til at træffe beslutninger der ikke populære. Baseret på den situation vi er i. FA prøvede at rykke kampene ind i midtugen for at indskrænke de intense perioder. Uanset hvem der var involveret i det, måske fra vores egen lejr, glemte at sige nej. De gav os to uger (vinterpause, red.) og det stod ikke klart hvilken uge."

"Vi kan ikke få en uges pause og så sige: 'Okay. Der er to dage til at forberede os på en Champions League-kamp.' For vi planlægger langt forud. Jeg kan ikke planlægge, når der kommer en virkelig afgørende periode. Jeg besluttede for tre uger siden, at vi skulle have en midtsæsonspause baseret på det brev vi modtog i april 2019." 

"Jeg ønsker ikke at være i midten af disse diskussioner. Hvis folk tror at jeg er doven fordi jeg ikke kommer til at være der (i omkampen mod Shrewsbury, red.) så kan jeg ikke ændre det og det er jeg heller ikke interesseret i. Jeg føler et ansvar for mine spillere."

"Vi blev nødt til at træffe en beslutning og det har jeg gjort. Nu ser det ud til at folk ønsker noget andet. Kunne jeg være der til kampen? Selvfølgelig, men det er en misforståelse i forhold til det at være træner. Jeg kan ikke bare dukke op til det indenfor to dage. De har brug for deres træner og det er Critch (Neil Critchley, red.) Vi går efter at vinde kampen."  

"Vi bliver nødt til at finde en løsning, så det ikke bliver sådan her igen. Det er ikke sådan det burde være. Vi har gjort dette for at gøre det helt klart. Folk vil sige at det er mangel på respekt, men det er ikke sandt. Hvis vi bare spillede kampen, ville intet ændre sig. Diskussionen er virkelig god. Jeg har fået en masse opbakning i lignende situation hvert eneste år." 

"Jeg har hørt folk have meget klare holdninger til pengene fra omkampene der går til de lavererangerede klubber. Jeg forstår det 100 procent. Omkampe kan ikke være løsningen. Lad os finde andre."

 

Om Sadio Mané:

"Sadio kommer ikke til at spille mod West Ham og nok heller ikke Southampton, men efter den kamp (Southampton, red.) kommer han tilbage. Han har en lille muskelskade, hvilket er alvorligt nok. Vi var heldige at det ikke var alt for slemt. Han er ude cirka tre kampes tid." 

 

Om helikopterulykken der blandt andet kostede Kobe Bryant livet

"Jeg var i chok. Jeg har mødt ham én gang. Et sjældent øjeblik. Vi fik en selfie sammen. Jeg var en stor beundrer. Hvad angik velgørenhed og den slags. Ulykken viste os hvor hurtigt det kan slutte. Et strålende liv. Alle de andre mennesker også. Det var virkelig trist." 

 

Om Firminos mål:

"Det er underligt at de alle bliver scoret på udebane, men han er vigtig. Gudskelov at vi har ham."

 

Om West Ham:

"West Ham kæmper for at blive oppe og det er også sådan det ser ud. En stor fight. Fire eller fem i bagkæden, forskellige muligheder, men vi bliver nødt til at være klar. De kan ikke spilde tiden, så det bliver en hård kamp. Vi kan gøre det vi skal. Kæmpe og selv sætte niveauet for intensiteten."

TAGS   jürgen klopp   pressemøde  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM