Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: JEG HAVDE FORVENTET VI TRAK ET AF MADRID-HOLDENE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenJürgen Klopp finder Champions League-lodtrækningen ganske interessant. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.
Enten besidder han en overnaturlig evne eller også var det bare tilfældigt. Ikke desto mindre havde Jürgen Klopp faktisk forventet at turen gik til Madrid. Det fortæller han til klubbens hjemmeside, hvor han reagerer på mandagens lodtrækning, hvor Atletico Madrid blev Liverpools kommende modstander i Champions League's 1/8-finale

“Det er en interessant lodtrækning. Før lodtrækningen troede jeg faktisk at det ville blive Madrid - en af de to klubber - og så blev det sådan. Madrid er stedet hvor vi kun har fantastiske minder, så det er skønt. Denne gang skal vi møde Atletico Madrid og det er deres hjemmebane. Det er en hård lodtrækning, men hvis du går igennem alle kampene, så er der fire eller fem potentielle finaler allerede i ottendedelsfinalen." 

“Jeg tror ikke Mr. Simeone løber gennem sin stue og er lykkelig for at han har trukket Liverpool. Det bliver en hård kamp. To hold der er vant til at spille intens fodbold, 

Adspurgt om det bliver specielt at vende tilbage til Estadio Metropolitano svarer Klopp:

“Jeg tror det. Vi må vente at se. Jeg tror faktisk at vi havde hjemmeholdets omklædningsrum til den kamp (finalen mod Tottenham, red.). Måske kan vi spørge dem (Atletico, red.) om vi kan få det omklædningsrum igen. Det var virkelig fedt. Det var fuld af Liverpool logoer, men jeg tror de har smidt dem ud. Jeg havde en af de bedste aftener i mit liv på det stadion, men denne gang skal vi først og fremmest tage derhen og gøre vores bedste." 

“Jeg tror jeg sagde det sidste år, at det her på en eller anden måde er den stærkeste gruppe af hold i knockoutfasen, men det er som om at det bliver stærkere og stærkere hvert eneste år."

“Det er rigtig godt, for det er sådan Champions League bør være. Der er ikke nogen nemme modstandere i nogen runder."

 

TAGS   jürgen klopp   champions league   atletico madrid  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM