Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP KÅRET TIL ÅRETS MANAGER

Nyhed

  • Skrevet af Andreas Brøns Riise
    2 Måned(er) sidenSom den første Liverpool-manager nogensinde har tyskeren vundet prisen som sæsonens bedste manager i Premier League.
Efter 30 års mesterskabstørke, skulle Liverpools navn igen endelig ingraveres i pokalen. Det skete på baggrund af en fuldstændig suveræn sæson, hvor mestrene på et tidspunkt havde et rekordstort forspring ned til nummer to på 25 point.

Der har ikke været nogen ved siden af og slet ikke nogen over Liverpool i denne sæsons Premier League. Og nu har Jürgen Klopp modtaget det fysiske bevis for, at hans hold stod for 2019/20-sæsonens største præstation i ligaen.

Tyskeren er nemlig kåret til Barclays Manager of the Season for 2019/20. Klopp vandt undervejs prisen som månedens manager hele fem gange - en ny rekord. Liverpool vandt under hans ledelse 32 ud af 38 kampe og sikrede sig 99 point, hvilket er en ny klubrekord.

De tre andre nominerede i kategorien var Frank Lampard (Chelsea), Chris Wilder (Sheffield United) og Brendan Rodgers (Leicester). Tidligere har Curtis Jones vundet prisen som årets spiller i Premier League 2 og Trent Alexander-Arnold prisen som årets unge spiller i Premier League. Nu venter vi spændt på, hvem der vinder prisen som årets spiller...

TAGS  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM