YNWA
KØB BILLET: BOSS TOUR M. JAMIE WEBSTER
Kan købes nu
 


 
Foto: Getty Images ©

KLOPP: LALLANA ER EN LEGENDE


Jürgen Klopp skamroser Adam Lallana der har taget hul på sine sidste uger i klubben.

Der er næsten gået sport i at udnævne alle og enhver til legender, men Jürgen Klopp mener det, når han smider prædikatet på Adam Lallana.

Det fortæller han i et interview som Guardian bringer.

Her fortæller Klopp at Lallana er utrolig professionel, især til træningerne.

“Det er tydeligt at Adam (Lallana, red.) gerne vil forlade klubben til sommer, hvis sommeren nogensinde starter. Jeg savner allerede alt ved ham. Lige nu er han her stadig, men vi kommer til at savne ham. Han er en af de mest indflydelsesrige spillere, når det kommer til træningskvalitet, som jeg nogensinde har haft i mit liv. Han er utrolig professionel." 

"Men nu har vi haft en svær situation og jeg respekterer Adam virkelig meget. Alt vedrørende Adam er på plads. Lad mig sige det således: Han er rigtig fit, han træner med, alt er godt, men hans fremtid er hans fremtid. Og hvis vi har brug for hjælp på banen kan vi få det. Han træner på 100 procent, men så længe at vi ikke har brug for ham, vedbliver han med at træne." 

"Der var en masse diskussioner omkring spillere uden kontrakter. Med ham (Lallana, red.) var der ikke nogen diskussion. Det var tydeligt at Adam gerne ville forlænge sin kontrakt, men at han ikke ville risikere noget i forhold til sin fremtid. Det er klart. Han er en af de vigtigste spillere vi haft siden jeg kom hertil, så jeg ønsker ham alt det bedste i fremtiden. Hvis du spørger mig, så er han allerede en legende her, så nu kan han blive en legende et andet sted fra næste sæson." 

Adam Lallana kom til Liverpool i sommeren 2014 
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..