BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
JOYCE: EDWARDS VENDER TILBAGE

Jürgen Klopp
 
Foto: Getty Images ©

KLOPP: MATIP OG FABINHO KLAR IGEN - LOVREN TILBAGE I NÆSTE UGE


Der var gode nyheder på skadesfronten, da Klopp i dag holdt pressemøde.



VAR, rivaliseringen med Manchester United og rykningen af AFCON var blandt hovedemnerne, da Jürgen Klopp i dag holdt pressemøde forud for weekendens Northwest Derby.

Efter en hurtig snak om VAR, som vi hurtigt vil hoppe endnu hurtigere henover, slog Klopp fast, at kampen mod Manchester United er "en meget, meget vigtig fodboldkamp".

"Vi spiller alle kampe for vores fans, ikke kun de her kampe. De er en naturlig fjende på grund af deres historie og succes. Men vi har for længe siden sagt, at vi er nødt til at skrive vores egen historie".

"Det er en vigtig kamp. Ligesom kampene mod alle modstandere. Vi er nødt til at lære at håndtere det på den rigtige måde. Vi kan forbedre os. Old Trafford-kampen var et godt eksempel. Vi spillede ikke op til vores bedste på grund af modstanderens kvalitet. Vi er nødt til at gøre det mere sandsynligt, at vi spiller op til vores bedste", lød det fra Klopp, hvis holds eneste pointtab i Premier League i denne sæson netop kom i det omvendte opgør i oktober.

"I kampe mellem United og Liverpool har der været gode tider for begge hold. Ikke altid en klar favorit. Begge hold prøver at vinde. De sidste par år har udekampene været mærkelige. Jeg tror, jeg har sagt, at United kun forsvarede sig".

Til kampen på søndag har manageren igen Joël Matip og Fabinho til rådighed. De to defensive nøglefigurer er klar igen efter skader.

"De trænede normalt i dag, så de er sandsynligvis i kamptruppen", sagde han og pointerede, at James Milner, Naby Keïta og Dejan Lovren fortsat er ude:

"Dejan er tilbage i træning fra på mandag. De andre to vil vi undgå at haste tilbage. De er klar, når jeg får at vide, de er klar".

Netop defensiven har stået knivskarpt med seks clean sheet i streg. I løbet af efteråret var det ellers et konstant tema, at Liverpool ikke kunne holde buret rent. Det bekymrede dog aldrig Klopp, fortalte han på pressemødet.

"Man vil gerne have dem, for så er det mere sandsynligt, at man vinder. Men det var aldrig den samme slags mål, vi inkasserede. Manglende koncentration her og der, men der var aldrig et klart mønster. Det handlede om at vænne sig til hinanden og have det rette held i de rette situationer".

Dernæst blev Klopp spurgt indtil Trent Alexander-Arnold, som han ikke overraskende erklærede, at 'sky is the limit' for. Backen er meget vigtig for den måde Liverpool spiller på, da han er med til at skabe den nødvendige bredde på banen.

Det er dog ikke uden risiko at hive backerne så langt frem på banen, da det åbner for kontrastød den anden vej, hvilket må forventes at blive Uniteds strategi på søndag. Klopp sagde på pressemødet:

"Vi prøver altid at dominere og være kreative og offensive. Det kan man kun, hvis man bruger hele banens bredde. Det gør en sårbar, når man taber bolden, så vi er nødt til at sikre, at vi ikke taber den".

"Jo bedre hold vi møder, jo vigtigere er det at fokusere på det. Vi har analyseret alle kampe. Men hvordan kan vi vide, hvordan de stiller op? Forskellen på at spille på Old Trafford og Anfield er massiv, og det bliver vi nødt til at vise".

Endelig blev Klopp spurgt til flytningen af AFCON i 2021 fra juni til januar. Han understregede, at han respekterer turneringen, men at han mener, at Fifa må tage ansvaret for at reducere de mange kampe, spillerne skal spille i løbet af en sæson.

"Men det er åbenlyst et problem at spille en turnering midt i sæsonen. Det er et generelt problem. Det er endnu en turnering. Der er for mange af dem. Det hjælper heller ikke afrikanske spillere. Vi sælger ikke Naby, Mo eller Sadio på grund af det, men skal vi købe en ny spiller, vil det naturligvis påvirke beslutningen".

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..