Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: MILNER ER EXCEPTIONEL

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenLiverpool-manager Jürgen Klopp er meget glad for James Milners kontraktforlængelse. Milner er nemlig uhyre vigtig for hele truppen.
Det fortæller Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside i kølvandet på forlængelsen.

“Jeg husker, at jeg i sommer sagde, at jeg ikke haft fornøjelsen af at arbejde med mange spillere som James Milner før i min karriere - og jeg er så taknemmelig for at jeg fortsat vil få chancen for at arbejde med ham de næste par år. Det er godt nyt for Liverpool FC at have en spiller med - først og fremmest - hans kvaliteter og attitude, men også, selvfølgelig, hans erfaring, i vores trup for fremtiden."

“Han er vores vicekaptajn og helt åbenlyst en af vores store ledere i truppen. Han er lige så vigtig for os udenfor banen i omklædningsrummet, som han er på på banen, og det fortæller jo alt om hvor stor en spiller han er for os. Han er en stor stemme i omklædningsrummet og en alle ser op til og respekterer." 

“Et af de bedste eksempler på det er hvordan han var om morgenen inden Barcelona-kampen på Anfield, da han ankom til Melwood. Fra det øjeblik han åbnede døren, fik han alle omkring sig og motiverede dem og jeg elskede det."

“Og en af mine yndlingsting ved 'Millie', og der er mange, er at han hele tiden forbedrer sig som spiller. Han har en fantastisk attitude, i forhold til fodbold, i forhold til at passe på sig selv og andre. Han er en fantastisk fodboldspiller og vi tror alle på, at han har en masse tilbage at give af. Det er derfor denne aftale giver så meget mening for alle. Han er en exceptionel spiller, professionel og person."

TAGS   james milner   jürgen klopp   kontraktforlængelse  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM