Next
STATS
Transfer Centre 
Minamino anfield

KLOPP: MINAMINO ER EN GOD SPILLER

Nyhed

  • Skrevet af Clark James
    8 Måned(er) sidenJürgen Klopp varmede i dag op til morgendagens kamp mod Watford, kort efter at have forlænget sin aftale med The Reds til 2024. Han havde samtidig varme ord med på vejen til Takumi Minamino.
OM TAKUMI MINAMINO

"Han er en god spiller. Jeg har ikke andet at sige. Vi vil snakke mere om det, når alt er på plads - ikke før. Jeg så en lang række gode spillere i Salzburg-kampen - flere end jeg havde håbet på!"

 

OM DEJAN LOVREN

"Han er ude (mod Watford). Det er et muskelproblem, det er mere alvorligt end i weekenden og vi har ikke nogen tidsramme for skaden. Han er tilbage før min kontrakt løber ud!"

 

OM FREMTIDEN

"Planen er at gøre det til den bedste tid i vores liv. Lad os hoppe ombord og nyde rejsen." 

 

OM KONTRAKTFORLÆNGELSEN

"Klubben har spurgt en del gange allerede om vi kunne snakke sammen og jeg tænkte det gav god mening at gøre det inden det hele blev for intenst. Når man bringer nye spillere ind spørger de ofte hvor længe manageren bliver i klubben. Vi ville gerne undgå den situation. Klubben er i en god situation og vi har chancen for at udvikle os. Der er spændende ting på vej - akademiet, ny tribune - men der vil også komme overskyede dage."

 

OM AT ARBEJDE MED JAPANSKE SPILLERE

"Jeg elskede at arbejde med Shinji Kagawa. Da vi trænede for første gang og efterfølgende kom ud i omklædningsrummet, så krammede alle trænerne og sagde "Oh my God, what a player! Jeg følger stadig hans karriere."

 

OM KAMPEN MOD WATFORD

"De har fået ny manager, så vi kan mere eller mindre smide hele vores analyse i skraldespanden!" 

TAGS   jürgen klopp   pressemøde   takumi minamino  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM