Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: MINAMINO ER I GOD FORM

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    7 Måned(er) sidenJürgen Klopp har afholdt sit pressemøde inden kampen mod Everton. Læs de vigtigste pointer her.
Her er de vigtigste pointer og citater fra Jürgen Klopps pressemøde forud for søndagens FA Cup-opgør mod Everton.

 

Om Minamino kommer i spil

"Takumi (Minamino, red.) har haft tre træningssessioner og det er ikke så meget. Han er kommet hertil i god form, så vi må se." 

 

Om hvilken trup Klopp udtager

"Det vi vil forsøge at gøre er at stille med et hold, som er i stand til at gøre det der kræves fysisk af kampen. Jeg hørte hvad Carlo (Ancelotti, red.) sagde her til morgen og det er åbenlyst at de er on fire. Det skal vi være forberedte på. Det er derfor at vi har brug for tilskuerne. Det er den eneste fordel vi har." 

 

Om Brewster og Clyne

"Rhian Brewster kommer til at være i truppen i morgen og så må vi se. Clyne er godt på vej. Han er stadig ved at komme sig over en grim skade."

 

Om Keita og den generelle skadessituation

"Vi er ikke blevet klogere (vedrørende Keitas skade, red.). Han skal scannes senere i dag. Nogen vil fortælle mig resultaterne af den. Jeg har talt med de skadede spillere. Oxlade, ser godt ud. Matip, ser godt ud. Dejan, i går aftes, så godt ud. Fabinho løber igen. Det eneste problem er at kampene kommer så hurtigt som de gør." 

 

Om valget af målmand til kampen

."Jeg har truffet en beslutning vedrørende målmandspositionen allerede nu. I må vente og se."

 

Om Carlo Ancelotti

"Carlo Ancelotti er et af de klogeste mennesker jeg nogensinde har mødt og han ville ikke have taget jobbet (som manager i Everton, red.), hvis de ikke havde en god trup. Carlo er åbenlyst en der vil kunne løfte den gruppe. Nogen hjælper det på det hvis man har en god manager og en god trup." 

"Da jeg hørte det (at Ancelotti tog over i Everton, red.) tænkte jeg, at det var en god kombination. De gør det godt, men det er stadig en udfordring. Jeg er ikke så bekymret for hvad Everton gør, men nu skal vi møde dem."

"Det ville tage for lang tid, hvis jeg skulle fortælle om alle hans kvaliteter. Vi tabte i Napoli på et straffe der ikke var et straffe, men vi spillede ikke helt skidt. De udspillede os ikke. På søndag vil vi forsøge at være gode og måske gøre livet svært for dem."  

 

Om Joe Gomez' præstationer på det seneste

"Jeg er meget imponeret, men det er ikke nogen overraskelse. Joe startede i sidste sæson i præcis samme form, som han er inde i nu. Der er stadig plads til forbedring, men hvilken spiller." 

"Han blev skadet og jeg takker Gud for at andre steppede op. Matip kostede ikke en rød reje. Vi har fire sensationelle centerbacks. Desværre er de ikke altid klar på samme tid." 

 

Om det tætte kampprogram og konsekvenserne 

"Jeg nyder hver eneste kamp, men der er ting vi kan forbedre. Hvis man ændrer tingene, dræber man så traditionerne? (Her mener Klopp i forhold til den massive mængde kampe på kort tid, red.).

"Hvordan kan jeg rotere? Vi får at se. For os er det dagen efter en kamp, så vi går stadig og vurderer drengene. Det var intenst (mod Sheffield United, red.). De spillede ubegribelig godt. Vi investerede en masse. Jeg kan ikke sætte en startopstilling lige nu, hvor end jeg gerne ville. Vi må træffe fornuftige beslutninger." 

 

TAGS   jürgen klopp   pressemøde  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM