Next
STATS
Transfer Centre 
Haaland og Minaminos situation kan ikke sammenlignes

KLOPP: MINAMINO OG HAALANDS SITUATION KAN IKKE SAMMENLIGNES

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    6 Måned(er) sidenJürgen Klopp mener der er massiv forskel på Erling Haaland og Takumi Minaminos situationer i hhv. Dortmund og Liverpool
Der var nærmest brandudsalg i RB Leipzig i vinterens transfervindue, hvor markante profiler som Takumi Minamino og Erling Braut Haaland fandt nye klubber, men hvor Haaland bomber løs i både Bundesliga og Champions League, så har Minamino langt fra fået samme start i Liverpool.

Men ifølge Jürgen Klopp er omstændighederne omkring de to spillere på ingen måde sammenlignelig.

Det skriver Telegraph.

"Forskellen kunne ikke have været større. Erling Haaland traf et perfekt valg med Dortmund, og Taku traf et perfekt valg med Liverpool" 

"Dortmund havde brug for en angriber. (...) Han (Haaland, red.) ønskede at spille på et tophold, så hurtigt som muligt med masser af plads - Borussia Dortmund. Det er timing. Jeg håber, du ved, hvor meget jeg elsker og respekterer folkene i Dortmund, men det er ikke sådan at de kom med en perfekt henvendelse og gjorde det og det. De var der, havde plads til en nummer ni og sagde "kør videre, du er 19 år gammel, vil have Champions League, er i toppen af Bundesliga, så gå efter det! ”. Ingen andre havde en chance. Det er jeg er temmelig sikker på - uanset hvad de siger."

"Taki er i en helt anden situation her. Det er normalt. Vi har ingen problemer og der er egentlig ikke nogen offensive positioner, hvor han kan starte, men vi er nødt til at variere til tider. Taki gør alt. På bolden er han topklasse, men hvis du spørger ham - selvom han ikke siger det - så vil han gøre alt det vi ønsker at han skal gøre. Men vi ønsker at han skal gøre det han gør helt naturligt." 

"Det her er den tid, vi har brug for, og du mister altså bare noget af kvaliteten i den periode, indtil du får kæmpet dig tilbage til dit bedste. Han ved, hvordan jeg ser det, og hvad jeg synes om det, med spillere, der har haft det samme problem før. Han har det godt, og han træner meget hårdt, men det er ikke en situation, du kan sammenligne med Haalands"

TAGS   erling braut haaland   takumi minamino  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM