Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: NABYS FREMTID LIGGER HOS OS

Nyhed

  • Skrevet af Clark James
    10 Dag(e) sidenJürgen Klopp mener at Naby Keïta har været uheldig i denne sæson, da skaderne i bagkæden ofte har tvunget os til at få stabilitet ind på andre positioner og ikke skifte for meget ud. Han roser dog afrikanerens præstationer til træning den seneste tid.

Klopp siger til klubbens hjemmeside: "Den sidste linie har nu spillet noget nær de sidste 20 kampe sammen. Så kan man begynde at skifte rundt andetsteds, fordi det skaber et fundament. Det har vi ikke haft tidligere i sæsonen. På toppen af det, så kan man ikke bare lave to-tre ændringer på midten fra kamp til kamp - sådan fungerer fodbold ikke. Man har brug for stabilitet.

 

"Naby træner godt med i øjeblikket, det må jeg sige. Ligesom flere andre ser han god ud til træning. Men vi har brug for stabilitet i resten af sæsonen."

 

"Vi vil lave ændringer fra tid til anden, helt sikkert, men vi vil ikke ændre 7-9 spillere fra kamp til kamp. Men Nabys langsigtede fremtid, set fra min stol, er her, ja."TAGS   naby keita   jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM