Next
STATS
Transfer Centre 
Andy Robertson og Jürgen Klopp mener at Liverpool bør være skarpere foran mål

KLOPP OG ROBBO: VI SKULLE HAVE VÆRET SKARPERE FORAN MÅL

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    1 Måned(er) sidenBåde manageren og målscoreren var enige om, at kynismen manglede foran mål mod Burnley
Det var Liverpools egen skyld, at man måtte nøjes med en uafgjort mod Burnley, sådan lyder det nærmest enstemnigt fra manager Jürgen Klopp og målscoreren Andy Robertson efter kampen.

 

Til BT Sport sagde Klopp at det var manglende kynisme der var en medvirkende årsag til resultatet.

"Det var en god kamp, men vi holdt vinduet åbent for Burnley og vi skulle klart have lukket det. Vi skulle have scoret to, tre eller fire mål mindst. Det er selvfølgelig frustrerende og vi skulle have scoret meget tidligere. Vi fik varmet Nick Pope op og efter det var han vældig varm og havde nogle sensationelle redninger."

"Det er vores egen fejl, for vi skulle have dræbt kampen, men gjorde det ikke.Burnley er et hold som holder sig inde i kampene og de har to angribere der går efter hver eneste bold. Mod slutningen skubbede vi holdet højere op, mens de altid er farlige. Det er derfor du må udnytte dine chancer." 

 

Andy Robertson var som nævnt ganske enig i Klopps udlægning af opgøret. 

"Stor ros til Burnley, men vi er nødt til at gøre det meget bedre end det her. Vi dominerede første halvleg og skabte en masse og de havde egentlig ikke nogen chancer, men vi ved med hold som Burnley at de får en større tro på det, når det kun står 1-0."

"Vi skal være mere kliniske foran mål. Burnley er i den position de er fordi de lykkes med at hive resultater hjem. De har en fantastisk trup og en fantastisk manager, så al ære til dem, men vi ved at vi kan gøre det bedre. Vi kan forsikre jer om at vi fortsat giver den 100 procent til træning og i kamp. Vi var gode nok til at vinde i dag, men vi udnyttede ikke vores chancer." 

 

TAGS   andy robertson   jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM