Next
STATS
Transfer Centre 
Jordan Henderson og Jürgen Klopp. Sidstnævnte roser Henderson til skyerne

KLOPP OM HENDO: DET HJALP AT VINDE I MADRID

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    7 Måned(er) sidenKlopp mener at Henderson har løftet sit spil og sin rolle som anfører betydeligt. Især efter triumfen i Madrid sidste år.
Jürgen Klopp er ikke bleg for at rose Liverpools anfører Jordan Henderson, som manageren mener har løftet sit niveau betydeligt.

Det fortæller Klopp i et interview til The Guardian.

“Selvbevidstheden har ændret sig. Den naturlige kvalitet var der hele tiden. Jeg kendte Henderson inden jeg ankom som en dygtig boks til boks-spiller der kan gøre forskellen. For fire og et halvt år siden, da jeg ankom, var det første år hvor Hendo var kaptajn efter Steven Gerrard. Som jeg altid har sagt, så er det det mest utaknemmelige job i verden. Folk var måske nødt til at blive vant til at nogen der ikke er Steven Gerrard havde overtaget anførerbindet og han (Hendo, red.) fik ikke den credit han fortjente." 

“Men siden jeg ankom har Hendo spillet 90% af kampene, hvor han var til rådighed, hvis ikke mere, af gode grunde. Han var 25 da jeg ankom. Det er den bedste alder, hvis du skal forbedre dig, den bedste alder til at tage de næste skridt. Du bliver vant til en masse ting omkring dig og nu kan du virkelig koncentrere dig om fodbold og din udvikling, din udvikling som et hold og hvad du kan bidrage med. Det er hvad der er sket. Han er mere rolig i bestemte situationer. Hans selvbevidsthed og hans selvtillid voksede igen fra et allerede højt niveau."

Klopp fortæller også at det uden tvivl har hjulpet Henderson at vinde Champions League.

“Det har helt sikkert hjulpet. Intet kan tage det fra ham. Jeg havde en lignende situation med Sebastian Kehl i Dortmund. Han blev den eneste kaptajn i klubbens historie der løftede trofæerne for både Bundesligaen og pokalturneringen fordi vi vandt The Double. Det bliver i en for evigt og det er fedt."

“Men det er de rare øjeblikke. Der er en masse øjeblikke for en kaptajn, hvor du skal gøre en masse ting som du nok ikke havde regnet med før du fik anførerbindet. Men han føler sig komfortabel med det og får stor hjælp fra James Milner, Adam Lallana, Gini Wijnaldum og Virgil van Dijk. Vi har disse meget erfarne spillere der arbejder rigtig godt sammen. Hvis du var alene som kaptajn ville du ikke have en chance. Du bliver nødt til at have de rette spillere omkring dig. Det gør arbejdet lettere."

TAGS   jürgen klopp   jordan henderson  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM