Next
STATS
Transfer Centre 
Klopp er positiv i forhold til Salah og Robertson kan være med på søndag

KLOPP OM SALAH OG ROBBO: ALT SER GODT UD

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenJürgen Klopp har afholdt sit pressemøde forud for søndagens opgør mod Everton.
Her er de vigtigste citater fra dagens pressemøde med Jürgen Klopp. 

 

Om Liverpool-spillerne og Rashford i coronapausen

"Hvis fodbolden er en rollemodel for noget i livet, så er det lighed. Alle er ens. Det er sådan det burde være, alle steder. Døm folk ud fra hvem de er, ikke andet. Det er for dumt ikke at gøre det sådan. Det er svært for mig at forstå. Det Hendo og spillerne gjorde i løbet af 'lockdown'. Jeg er stolt af spillerne, men ikke overrasket. De var klar med det samme til at hjælpe igennem denne svære tid. Det Marcus Rashford gjorde er jeg fuld af respekt for. Det er utroligt og en skam at han blev nødt til det."

 

Om Timo Werner 

"Vi taler ikke om potentielle transfers og nu vil du have mig til at tale om en Chelsea-transfer. Hvorfor skulle jeg gøre det? Timo Werner er en virkelig god spiller og nu er han en Chelsea-spiller."

 

Om Salah og Robertsons mulige skadesproblemer

"Alt ser godt ud. Ingen af dem er afskrevet til på søndag."

"Hvad angår skader, så er jeg lige så bekymret som jeg altid plejer at være. Men vi vil forsøge at sikre os, at drengene er så klar som mulig. Ting kan ske. Jeg er bekymret, men ikke på en måde hvor jeg tænker, at vi ikke burde spille." 

 

Om Klopp var bekymret for at sæsonen blev annulleret.

"For at være ærlig: Ja. Jeg blev bekymret det øjeblik, at folk begyndte at tale om at annullere sæsonen. 'Wow' tænkte jeg. Det ville have været virkelig hårdt."

 

Om Takumi Minamino

"Det er anderledes fra hans første tre uger eller lignende, da han forsøgte at please alle. Han er faldet så meget mere til nu. Det har hjulpet ham. Uden tvivl."

 

Om Black Lives Matter

"For mig handler Black Lives Matter om, at tage stilling for os alle om, at der findes idioter, men ikke så mange som vi går og tror. Og hvis de (idioterne, red.) ikke er særlig magtfulde, så kan vi ændre verden."

TAGS   pressemøde   jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM