Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP OM SEJREN MOD CITY: VI GJORDE DET PÅ VORES MÅDE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    9 Måned(er) sidenJürgen Klopp mener at Liverpool gjorde det på sin egen måde, da man besejrede Manchester City i søndagens topopgør.
Adspurgt af klubbens hjemmeside, om han var tilfreds med Liverpools mod i kampen mod Manchester City, svarer Jürgen Klopp: “Det var planen (at vise mod, red.) og det var idéen og det er egentlig den eneste måde vi kan gøre det." 

“Du så de sidste 15 minutter, hvor City får kontrol over kampen og bliver det svært, men okay. VI har helt åbenlyst trætte og så begyndte et par spillere at føle sig lidt kolde. Hendo, Bobby ved pausen. Det var virkelig svært. Det var helt klart for os, at vi blev nødt til at lave nogle udskiftninger der, og så er det svært at falde ind. Så får de momentum i den situation, hvor vi vil skifte ud. De scorede målet og havde et par flere situationer.

“Men come on. Du kan ikke vinde mod City uden at opleve et par farlige øjeblikke. Deres kvalitet er for høj og for stor. Så jeg har det helt fint med det vi gjorde, fordi vi gjorde det på vores måde og det kunne jeg godt lide."

Når snakken falder på den kommende periode siger manageren:

“Hvis du havde fortalt mig, at vi ville have 34 point på dette stadie af sæsonen... Wow! Det er egentlig ret umuligt at gøre, men vi har gjort det. Nu tager drengene afsted til de sidste landsholdssamlinger for i år. (...) Forhåbentlig kommer de alle sunde og raske tilbage, og så tager vi mod Crystal Palace. Jeg tror de sidste kampe, et eller andet sted på planeten, spilles om tirsdagen i den uge, hvor vi møder Crystal Palace. Så de (spillerne, red.) vil flyve tilbage om onsdagen, torsdag og fredag har de en recovery session, og lørdag: "Hej Crystal Palace'".

TAGS   jürgen klopp   manchester city  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM