Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: OX ER UDE I RESTEN AF 2019

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenJürgen Klopp har afholdt sit pressemøde forud for Boxing Day og topkampen mod Leicester. Her er de vigtigste pointer og citater
 

Klopp er i julehumør

"Det er juleaftensdag. Vi burde synge!"

 

Om Oxlade-Chamberlains skade

"Det er en ledbåndsskade i anklen. Der er ingen chance for at Oxlade-Chamberlain kommer i spil i 2019."

"Du har tre ledbånd på ydersiden af anklen og en af dem er kommet til skade, så vi må se hvor hurtigt vi kan fixe det."

Lovren og Matip er fortsat ude.

 

Om de folk der siger at titelræset er overstået

Her siger Klopp at han ikke afholde folk fra at sige mesterskabet er afgjort, men at han gør alt for at Liverpool ikke selv falder i den fælde.

"Vi er i denne her position fordi vi tager hver kamp 100 procent seriøst. Det kommer ikke til at ændre sig. Vi er gode til at lukke af for den slags." 

 

Om betydningen for Liverpools mentalitet, at man vinder en masse finaler

"Det er meget bedre end at tabe alle disse finaler" - sagde han med et smil.

 

Om hvor tæt Klopp er på den perfekte idé om hvordan hans hold bør spille

"I livet søger vi konstant efter perfektion, selvom vi ikke kan finde det. Du kan ikke spille perfekt, så fodbold handler om at håndtere fejl" 

 

Om Takumi Minamino

"Vi kommer til at se hvordan han gør det. Alt hvad vi ved passer godt til os. Fodboldfærdighederne først og fremmest, beslutningstagen, fart og ønsket om at presse. Alt er godt. Hvoran kommer han til at tilpasse sig? På den lange bane er jeg ikke i tvivl om at han kommer til at hjælpe os."

 

Om Leicester

"Leicester har europæisk kvalitet, men spiller ikke i Europa denne sæson. Chilwell har været en fantastisk spiller i 3 eller 4 år. Evans er en erfaren centerback, Schmeichel, Soyuncu, top. Højeste kvalitet, alle med viljen. Super spillere. Deres wings er hurtige og kreative. Og så Vardy..." 
 

Om Jamie Vardy

"Vi vil forsøge at stoppe ham. Han er i top tre over angribere i England, siden jeg ankom. Altid svær at forsvare sig imod. Vi skal forsøge at afskære afleveringerne til ham. Det er det vi vil prøve på. Brendan (Rodgers, red.) har gjort det fremragende. Det er en topklasse hold. Exceptionel kvalitet."

TAGS   pressemøde      jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM