Next
STATS
Transfer Centre 
Jürgen Klopp har afholdt sit pressemøde inden opgøret mod Crystal Palace

KLOPP PÅ PRESSEMØDE: COMPLETE B*LLOCKS!

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenJürgen Klopp har afholdt sit pressemøde forud for morgendagens opgør mod Crystal Palace. Her er de vigtigste citater fra pressemødet
Jürgen Klopp skød med skarpt på dagens pressemøde, da en journalist ville høre om Liverpools føring i tabellen.

Det og mange andre interessante citater er samlet til dig lige her:

 

Om skadessituationen lige nu:

"Mo (Salah, red.) trænede med som normalt i går. Det samme gjorde Robbo. Milner og Joel er begge ude. James Milner fik en forstrækning. Vi er ret sikre på at det ikke er alt for alvorligt. Joel Matip blev trådt over foden."

 

Om at spille uden fans på stadion

"Det bliver meget anderledes. Vi har trænet i fire uger så vi vidste at det kom. Fodbold er ikke det samme uden fans. Det ville 100 procent blive en anden kamp uden dem. Det her er en periode uden dem og vi må forsøge at få det bedste ud af det. Derbyet var et godt eksempel på det. Vi tog det som det kom. Vi tænker ikke rigtig over det mere. Det er stadig en hjemmekamp (mod Crystal Palace, red.). Vi ved hvor tingene er. Det føles allerede godt, når du går ind i vores omklædningsrum. Vi vil gerne se det som en hjemmekamp på banen også." 

 

Om morgendagens modstander Crystal Palace

"At tabe til Palace (tilbage i april 2017, red.) føltes ikke godt. Jeg troede ikke at det ville blive begyndelsen på et stort run. Roy (Hodgson, red.) gør det fabelagtigt i Palace. De har styr på deres organisation og de fysisk stærke.Kampen vi vandt 4-3 var ret speciel. De ved hvor målet står, så vi skal gøre vores for at stoppe dem." 

 

Om hvorvidt Klopp tænker over om Manchester City kan nå at hente Liverpool

Klopp bliver adspurgt til om Manchester City kan nå at hente Liverpool. Til det svarer Klopp først:

"Du kan hurtigt lave noget dårligt ud af det jeg svarer eller du kan lave en stor overskrift: 'City kan ikke hente os' eller noget andet complete b*llocks!

Liverpools pressemand giver Klopp en lille reprimande, hvortil Klopp svarer: Hvad sagde jeg? 

 

Herefter kom han med følgende svar:

"Nej. Det eneste jeg tænkte over, da jeg så kampen i går (hvor Manchester City udraderede Burnley 5-0, red.) var, hvordan det er muligt at noget hold kan være 20 point foran deres hold? Vi må have gjort noget rigtigt." 

 

Om de nye regler, hvor man må skifte fem spillere ud

Det bliver virkelig vigtigt i denne korte periode, hvor vi har 5-6 kampe i streg. Vi bliver nødt til at foretage udskiftninger på specifikke tidspunkter. Det er også sportslig videnskab. Vi kan ikke bare lukke øjnene." 

 

Om muligheden for at kampen mod Manchester City kan blive rykket til et andet sted

"Selvfølgelig ville jeg foretrække at den blev spillet i Manchester, men jeg kender ikke til processen. Det bliver en udfordring for klubberne nu. Hele denne periode vi er inde i nu har vist, hvordan størstedelen af folk har opført sig ansvarligt. Jeg var ikke nervøs for det. 98% af fansene er helt fine. Jeg håber at vi kan spille hos City (på Etihad, red.)"

 

Om Minaminos indsats mod Everton

"Der var en masse gode ting fra ham, men ingen er interesserede i det, når man ikke vinder. Der var mange ting han gjorde rigtigt."

TAGS   jürgen klopp   pressemøde  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM