Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: SÆSONEN ER EN KAMP - IKKE EN FEST

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenJürgen Klopp storroser sine spillere og har samtidig en opfordring til fansene i dagens kampprogram.
Jürgen Klopp har vanen tro skrevet nogle ord i dagens kampprogram. Her skriver han blandt andet rosende om spillerne og opfordrer fansene til at være med hele vejen. For intet er afgjort endnu.

“Jeg elsker at mine spillere omfavner deres ansvar som professionelle. Jeg ser det dag ud og dag ind. Den respekt de udviser overfor deres arbejde er så stor. De standarder de sætter for dem selv kunne ikke blive større. De er deres egen hårde dommer og jury." 

"Det her er en gruppe spillere der har tunnelsyn og altid koncentrerer sig om den næste udfordring. De spiller hver kamp med den attitude, at det er det eneste der tæller for dem i det øjeblik. Selvfølgelig ved vi at der vil komme et setback i løbet af denne sæson. Vi går ikke og tror at det bliver ni måneder med solskin og varme. Skyerne vil komme og i de momenter skal vi være klar til at reagere."

“Vi har allerede set det i kampe i denne sæson. Vi sejler ikke kun på rolige vande, på trods af vores resultater. Vi har taget nogle store slag og alligevel fortsat med at rykke os fremad. Hvis vi på noget tidspunkt bliver slået i gulvet ved jeg, at vi vil komme tilbage på fødderne inden der er blevet talt til ti. Jeg ved også vi vil være klar til at komme ud og slå igen. Det her er os, det er det vi gør."

“Denne sæson, ligesom alle andre på dette niveau, er en kamp. Det er ikke en fest, det er intenst, det er konstant, det er en udfordring. Det er arbejde vi elsker og arbejde der gør os hele."

“Det er helt i orden for fansene at omfavne glæde og det er fantastisk at se hvor meget de elsker det vi gør, men de ved også at vi er ikke er i et scenarie nu, hvor vi har råd til at stoppe op og føle at vi har nået det vi skulle. Hvis vi falder i den fælde - som hold, fans eller klub - så opnår vi ikke noget."

“Så til fansene vil jeg sige: Lad os fortsætte. Sammen - denne kollektive styrke. Vi fokuserer alt hvad vi har på i dag og på en virkelig hård modstander som vi respekterer. Hver eneste af os på Anfield med et bankende hjerte for Liverpool - skal komme i dag med den attitude at vi vil give alt i disse 90 minutter plus tillægstid. Ikke efterlade noget i skabet, gøre det her til vores bedste dag. Jeg ved vi kan gøre det." 

TAGS   jürgen klopp   watford  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM