Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: STADIG UKLART OM VAN DIJK KOMMER TIL EM

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    10 Dag(e) sidenVirgil van Dijk knokler for at komme i aktion igen, men Klopp mener at det er uklart om det er lig med en slutrunde for hollænderen.

Det har været et af de helt store emner i hollandsk landsholdsfodbold: Når forsvarskrumtappen Virgil van Dijk at blive klar til sommerens slutrunde? 

Lige nu svæver svaret i vinden og Liverpool-manager Jürgen Klopp er selv meget i tvivl om hvornår van Dijk bliver klar til at spille fodbold igen.

Det sagde Klopp til de fremmødte reportere på sidste uges pressemøde.

"Virgils knæ. Jeg ønsker ikke at holde ham tilbage, men man kan heller ikke fremtvinge noget. (...) I ved alle sammen at hvis man skal spille med i en turnering, skal man have muligheden for at træne inden, ordentlig træning flere uger før - ikke én uge før. Du kan ikke - efter at have været ude i 10-11 måneder - træne en enkelt uge og så spille fodbold. Det er ikke muligt, det bør ikke være muligt."

Herefter taler Klopp længe om at det der ikke bør være pres på van Dijk - heller ikke fra Holland - inden han afslutter sit svar:

"Når alt kommer til alt er det Virgils beslutning og han vil være meget påvirket af hvordan han har det i knæet."TAGS   virgil van dijk   jürgen klopp   skade  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM