Next
STATS
Transfer Centre 
Klopp med markante udtalelser om transfers

KLOPP OM TRANSFERS: VI KAN IKKE SE BORT FRA HVAD DER ER SKET OMKRING OS

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    1 Måned(er) sidenKlopp er ude med nogle ret markante udtalelser vedrørende det kommende transfermarked
Jürgen Klopp kan ikke bare ignorere den globale pandemi og dets konsekvenser, når det kommer til det kommende transfervindue.

Det skriver Standard, der bringer en artikel fuld af spændende udtalelser fra den tyske manager.

"Er der spillere på markedet der kunne hjælpe os? Sikkert. Udfordringen for os er at forbedre et rigtig godt fodboldhold. Men tiden er også en udfordring. Ingen ved hvad fremtiden bringer for nogen af os, så hvordan kan vi træffe meget dyre valg?"

"Holdet er som det er, men det betyder ikke, at vi ikke vil forstærke os. Hvis vi er nødt til det, vi har muligheden og de finansielle ressourcer er til det, så vil det altid ske og vi vil altid forsøge. Men lige nu er en virkelig virkelig svær tid, og dette hold lægger pres på sig selv og hinanden internt. Træningskvaliteten er meget vigtig og den er høj." 

Klopp understreger også, at nok kan andre klubber træffe disse dyre valg nu, men Liverpool drives på en meget speciel måde.

"Det er et svært år for alle fodboldklubber i verden og jeg synes ikke, at det er nu at vi skal tale om transfers, som om at der ikke er sket noget omkring os. Det er bare ikke muligt, i hvert fald ikke for os. Vi kan ikke gøre det på denne her måde, måske kan andre klubber det, men denne klub bliver kørt på en meget specifik måde." 

"Det er vores måde. Her er vi. Er det den bedste vej? Det ved jeg ikke, men det er vores og vi vil nok holde os til det." 

TAGS   jürgen klopp   transfer  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM