Next
STATS
Transfer Centre 
Klopp happy

KLOPP: TIMINGEN ER RIGTIG

Nyhed

  • Skrevet af Clark James
    3 Måned(er) sidenJürgen Klopp er begejstret for at være tilbage på Melwood og siger at han føler at tidspunktet er rigtigt til at indlede første fase af Project Restart. Han føler at situationen tages alvorligt og er glad for at man nu kan begynde at se lys for enden af tunnellen.
Manageren snakkede med klubbens officielle hjemmeside i et stort interview om at være tilbage på træningsanlægget sammen med spillerne. 

 

Han sagde bl.a.: "Ingen ønsker at bringe folk i fare, men jeg føler med de ting vi ved og når vi holder os til social distancing - især i første fase - og med tests så ofte som muligt, så er spillerne i sikkerhed. 

 

"Tyskland har vist det allerede - få spillere havde en positiv test, men over en længere periode (fem uger) og nu er turneringen tilbage. De havde 10-12 positive tests alt i alt. Jeg håber at vi i England nu også er på den rigtige side af tingenes udvikling.

 

"Det hele handler om timing - men man er nødt til at genåbne forskellige dele af livet/samfundet skridt for skridt. Det er vi alle enige om, alt handler bare om hvornår. Det er nu et godt tidspunkt at gøre det på (i Premier League). Så vil andre ting i livet komme efterfølgende, helt sikkert."

TAGS   jürgen klopp   coronavirus  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM