Next
STATS
Transfer Centre 
Klopp

KLOPP: VAR BLIVER ALDRIG PERFEKT

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    9 Måned(er) sidenJürgen Klopp har indset at VAR aldrig bliver perfekt.
Det omdiskuterede VAR-system blev fra sæsonstart indført i Premier League. Her har det fået en hård medfart af Premier League-klubbernes managers, såvel som fansene. Ét er selve dommene og måden man når frem til dem på, men især kommunikationen (eller mangel på samme) har skabt yderligere vrede og frustration. En af dem der har oplevet VAR på godt og ondt er Jürgen Klopp, der til den fremmødte presse i Nyon, gav sit syn på systemet.

"VAR kan forbedres. Det kan det. Det vil aldrig blive 100 procent præcist. Det ved alle. Men der er nogle ting der ikke fungerer rigtigt lige nu."

"Med VAR, hånd på bolden og offside, er det klart at vi skal fortsætte med at forbedre det. Der var gode idéer fra UEFA omkring hvordan vi skulle håndtere det - også dommerne - så alle er på. Der er dog stadig rum for misforståelser. De her ting udføres af mennesker og ingen er perfekte. Ingen spørger efter perfektion, alt vi vil have er de rigtige beslutninger." 

Næste gang Jürgen Klopp og Liverpool står overfor VAR-systemets luner er lørdag d. 23. november, hvor klubben møder Crystal Palace.

TAGS   Jürgen Klopp   VAR  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM