Next
STATS
Transfer Centre 
Truppen og Klopp er klar. Nu mangler fodbolden bare at komme i gang igen

KLOPP: VI ER GENOPLADTE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenLiverpool-truppen og i særdeleshed Jürgen Klopp er klar til at fodbolden bliver genoptaget. Det fortæller tyskeren i et interview
Liverpool-truppen er i fuld gang med at forberede sig det bedste de har lært, mens de samtidig lever op til myndighedernes retningslinjer.

Det skriver Mirror, der har citeret et interview med Liverpool-manager Jürgen Klopp hos Fox Sports.

“Drengene har en masse arbejde at tage sig til, fysisk arbejde, fordi vi alle forventer at komme i gang igen. Jeg ved ikke præcis hvornår, men vi vil forberede os på det. Det er det drengene gør."

“Når vi kommer tilbage igen, så må vi få det bedste ud af situationen vi er i. Vi ved ikke hvor længe vi har til at forberede os på kampene, så vi vil gøre vores bedste. Når vi giver drengene en udfordring de udfører i deres egne haver, så kan man se at de virkelig leger som var de fem og seksårige drenge. Det er det vi vil forsøge at tage med ind på banen."

 

Skulle man være i tvivl om hvorvidt at der mangler energi eller gejst, så er Klopps egen energi ganske udemærket at tage udgangspunkt i. 

“Der venter os en travl periode om lidt - forhåbentlig - men vi er forberedte på det. Vi er så genopladte kan jeg godt fortælle dig. Du kan bruge min energi til at lyse byerne i min hjemegn op med!"

 

Men ét er Klopps energi, noget andet er hvordan man får forberedt sig. Her er det især taktikken som fylder lige for tiden.

"Vi er nødt til at være sikre på at vi er fysisk klar igen. Så er der det tekniske og det taktiske. Det er nok det taktiske vi arbejder mest på lige for tiden, hvor vi sender en masse videoer til drengene. Vi sender videoer af hvad vi gjorde gjort, hvad vi gjorde knap så godt  og hvad vi ønsker at gøre i fremtiden. Vi minder os selv om hvad vi har opnået tidligere og hvad vi ønsker at opnå i fremtiden."

 

Og skulle man gå død i fysiske øvelser og taktiske oplæg, så kan man som en del af Liverpools stab eller spillertrup altid vende sig mod mobilen, hvor der er selskab at hente. Det fortæller Klopp, der samtidig understreger, at man er rykket tæt sammen i bussen - i overført forstand.

“Vi oprettede en chatgruppe med det samme og den er meget livlig. Der er omkring 60 mennesker involveret i den, også medarbejdere fra Melwood. Jeg har sagt, at jeg ikke ønsker at nogen føler sig alene et eneste sekund i denne tid. Uanset hvad der sker, så går vi igennem det sammen." 

TAGS   jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM