Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: VI SKAL SKABE EN SPECIEL ATMOSFÆRE IGEN

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    9 Måned(er) sidenJürgen Klopp ser frem til aftenens opgør, hvor han også håber at der igen vil være en speciel atmosfære på Anfield.
I aften har Liverpool chancen for at avancere fra sin Champions League-gruppe, når Napoli kommer til Anfield. Men selvom det er blevet den nye normal, at Liverpool går videre fra sin Champions League-gruppe, så er det stadigvæk helt specielt for Jürgen Klopp og hans trup.

Det siger han til klubbens hjemmeside.

"Det er stort. Vi bliver ikke vant til det, sådan er det. Det er skønt og det er altid spændende."

"Modstanderen er i utrolig stærk, men i en svær situation. Det ved vi, men det gør dem bare endnu farligere for os, fordi de ikke spiller i Italien nu, ingen taler om problemer. De taler om muligheden for at gå videre. De er virkelig stærke og vi skal spille vores bedste."

"I morges, da jeg vågnede, kom jeg i tanke om at de næste tre kampe er hjemmekampe og det skubbede virkelig til mit humør. Ikke at jeg var i dårligt humør i forvejen, men nu er jeg i virkelig godt humør. Så det er virkelig fedt. (...) Vi er alle nødt til at være på dupperne igen og skabe en virkelig virkelig speciel atmosfære. Vi bør aldrig tage det for givet, vi tager det ikke for givet og folk skal heller ikke tage det for givet." 

"Vi bliver nødt til at være 100 procent spot on og gøre det bedste vi kan."

 

TAGS   jürgen klopp   napoli   champions league  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM