Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: VI SKAL VÆRE FULDE AF ENERGI OG POSITIV AGGRESSION

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    9 Måned(er) sidenJürgen Klopp opfordrer til at alle er med fra første fløjt når Liverpool møder Brighton, også tilskuerne på Anfield.
Jürgen Klopp giver den hele armen i forhold til at forsøge at få løftet Anfield-stemningen, i dagens kampprogram. Her skriver manageren.

"Det er vigtigt for alle os med et Liverpool-hjerte idag. Tag ikke fejl. Det her er en stor test for os alle. Spillere, managers og trænere, men også supportere. Det afhænger af mig og spillerne, at sikre at vi sætter agendaen og tonen i forhold den måde vi går til kampen på. Vi skal være fulde af energi og positiv aggression."

"Som hold skal vi være en personifikation af vores intensitet i vores tilgang og hvis vi gør det, så er jeg 100 procent sikker på at vores fantastiske supporters vil være der for os og støtte os."

"Vi kan gøre Anfield så speciel og inspirerende som det har været til alle kampe siden jeg ankom, hvis vi vil det. Vi skal spille vores spil, men jeg tror at hvis der var en kamp hvor energien fra Anfields tilskuere ville være god at have,så  ville jeg nok vælge denne her." 

"Vi er virkelig 'in it' lige nu i forhold til den store mængde kampe. Vi ser det ikke som en byrde, men som en mulighed. Så lad os gribe det, gøre det specielt og nyde at være tilbage i vores hjem sammen til en kamp vi vil huske."

Kampen mod Brighton spilles 16.00. 

TAGS   jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM