Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: VI VIL SKABE TRANSFERS INTERNT - 3-4 SPILLERE KAN TAGE STORE SKRIDT

Nyhed

  • Skrevet af Clark James
    3 Måned(er) sidenJürgen Klopp forventer en stille sommer på transfermarkedet grundet COVID-19. Han accepterer situationen og forklarer at han er ovenud tilfreds med samarbejdet med FSG - og at han mener at Liverpool-truppen kan blive endnu bedre med flere af klubbens unge spillere, der kan forbedre sig.
Klopp siger følgende: "COVID har selvfølgelig påvirket både transfers ind og ud, det er helt normalt. Det er bare ikke sandsynligt at vi får en sommer med meget aktivitet. Måske senere på året hvis transfervinduet stadig er åbent og vi ved mere. Men denne her trup... Kig lige på den."

 

"Jeg vil ikke sige vi har en "stærkeste startellever" - vi har nærmere de 16-17 stærkeste, som kan levere på nogenlunde samme topniveau. Det vil vi udnytte og skabe vores transfers internt."

 

Klopp roser herefter Neco Williams og den impact han har haft og siger ligeledes: "Curtis (Jones), Harvey (Elliott), Ki-Jana (Hoever), Sepp (van den Berg), Yasser (Larouci), Leighton (Clarkson), Jake (Cain) - alle de unge drenge. De har gjort det rigtig godt. Og udover dem, er der nogen jeg ikke kender endnu, men det kommer jeg til.

 

"Vi kan ikke bare bruge millioner på millioner fordi vi har lyst eller fordi vi synes det er fedt at gøre. Det har vi aldrig ønsket. Vi ønsker at styrke truppen - og truppen er stærk. Problemet med en stærk trup er: hvordan forbedrer du den? Med penge, selvfølgelig, men ikke udelukkende. Man er nødt til at være kreativ og prøve at være kreativ. Vi forsøger at finde løsninger internt - og der er stadig en masse på vej. Vi har 3-4 spillere der kan tage store, store skridt. Alle spillere kan tage skridt - det er den kultur vi skaber internt." 

TAGS   jürgen klopp   transfers  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM