Next
STATS
Transfer Centre



 
Jürgen Klopp vil gerne tjene mindre, hvis det betyder færre kampe

KLOPP: VIL GERNE TJENE MINDRE, HVIS DET BETYDER FÆRRE KAMPE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    7 Måned(er) siden



Jürgen Klopp mener at mængden af kampe har taget overhånd.




Jürgen Klopp kan ikke længere se til mens mængden af kampe stiger og stiger.

Derfor kommer han nu med et opråb. 

Det gør han i et interview med Telegraph

“Omkampe i FA Cup'en? Tag dog en straffesparkskonkurrence i stedet. Argumentet imod det er, at de mindre hold har en chance for at vinde kampen (omkampen, red.). Giv dem dog hjemmekampen i første omgang. Tag derhen, spil kampen, hvis de vinder 'Tillykke'. Det er bare endnu en kamp i fjernsynet, men hvem ser disse kampe?"

"Der går ikke et år uden en turnering mere og det giver ingen mening. Jeg ved ikke hvorfor der ikke er nogen der ser det sådan her. Og så komme du med pengeargumentet, så siger jeg: 'Færre penge for færre penge? Okay'. Men Carabao Cup'ens to semifinaler handler ikke om penge. Intet. Det er ikke okay. Disse kampe er ikke okay." 

"Så det er der hvor du skal starte og det er ikke omkring penge. The Football League og FA bliver nødt til at tale sammen og finde en løsning internt. Det ville allerede formindske problemet, fordi hvert år gør vi det samme: Vi taler om det på denne tid af året og så taler vi ikke om det resten af året. Vi har syv kampe på en uge og så begynder vi at tale om det."

I sommeren 2021 lancerer FIFA sit nye Klub VM, hvor 24 hold skal dyste. Her regner man med at Liverpool skal deltage

“Jeg er ikke sikker på at vi behøver at tage til Klub VM, men vi er alle velbetalte og det er sådan det er. Vi ved at disse penge bliver tjent et eller andet sted. (...) Jeg kan godt lide idéen, men du bliver nødt til at aflyse en anden turnering. Du kan ikke bare tilføje en ny turnering og så endnu en og så endnu en. Det fungerer ikke. Det er det eneste jeg siger. 'Bare træf beslutninger. Hvornår er året, hvor der ikke er nogen turnering? Det er der bare ikke længere for nogle spillere. Du har VM, EM, Klub VM og Copa America."





TAGS   jürgen klopp  



Flere nyheder




















Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM