Next
STATS
Transfer Centre 
Klopp happy

KLOPP: WE'RE NEVER GONNA STOP

Nyhed

  • Skrevet af Clark James
    1 Måned(er) sidenJürgen Klopp lægger vægt på mentaliteten i truppen i dagens kampprogram op til opgøret mod Aston Villa.
Klopp skriver: "En af vores tydeligste trademarks som hold er at vi har taget ånden med os fra fansenes sang 'Allez Allez Allez', hvor de synger "We're never gonna stop". Jeg elsker alt ved den linie. Det her hold har taget den mentalitet til sig. Vi har opnået meget sammen, men vi kan ikke trykke på pauseknappen i bare et moment."

 

"Det er vigtigt at vi nyder de specielle øjeblikke. Det er ikke tilladt at vi ikke anerkender de her fælles oplevelser. Men det er muligt at gøre begge dele samtidig: Nyde nuet, men være sulten og grådig efter mere i fremtiden."

 

"Jeg bliver ved med at blive spurgt om et "dynasti" og "dominans", men jeg kan virkelig ikke lide det. En overskrift som går igen og som er blevet tydeligt misforstået omkring mit mål i klubben er at bygge et dynasti. Det har jeg aldrig sagt og det ville jeg aldrig sige. Hvis vi forbliver ydmyge, som personer, som hold og som klub, så kan vi opnå så meget mere sammen. Ydmyghed handler ikke om ikke at fejre noget - fordi tro mig, jeg er en stor fan af at fejre ting som en sindssyg." 

 

Læs hele Klopps skriv i kampprogrammet her.

TAGS   jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM