Next
STATS
Transfer Centre 
klopp coronavirus

KLOPP: WERNER & HAVERTZ ER FANTASTISKE, MEN DET GIVER IKKE MENING AT SMIDE STORE SUMMER

Nyhed

  • Skrevet af Clark James
    2 Måned(er) sidenJürgen Klopp forklarer i et interview med Sky Sports hvorfor klubberne i Premier League er hårdt ramt på indtjeningen uden fans på lægterne i coronatiden. De uklare udsigter giver anledning til usikkerhed for flere klubber.
Jürgen Klopp forklarer bl.a. at han er stor beundrer af sine to landsmænd Timo Werner og Kai Havertz, som er blandt "flere gode spillere på planeten lige nu". Klopp er dog også realistisk omkring situationen, der er opstået efter corona-pandemien:

 

"Det skal være det rigtige tidspunkt, den rette chance - alt skal gå op i en højere enhed (med sådan nogle transfers). For 6-7 uger siden vidste vi ikke om vi kunne spille fodbold igen i 2020. Hvis vi havde endt med ikke at skulle spille sæsonen færdig havde tankerne nok været "OK, hvornår kan vi så spille igen?". Og nu står vi og skal til at starte lige om lidt. Vi opfører os som om alt allerede har lagt sig. Det har ikke lagt sig. Vi bruger det her lille nøglehul vi har til at spille fodbold igen. Alt andet må vi vente og se med. Vi kan ikke lade som om at alt bare er fint og at alt bliver godt i fremtiden." 

 

 

Klopp fortsætter og lægger op til at pandemien kan give anledning til et stille transfervindue i Premier League - eller i hvert fald på Anfield:

 

"Der er alle mulige rygter i England om hvem Man Utd kommer til at hente, hvem Chelsea kommer til at hente. Det er mere stille her (i Liverpool) i øjeblikket, kan man godt sige. Hvis man vil tage tingene seriøst og drive en normal forretning, som er afhængig af de penge der kommer ind og man ingen idé har om hvordan udsigterne er til at tjene penge... især fordi vi ikke ved hvornår vi igen kan få fans på stadion...

 

"I øjeblikket taber alle klubber penge. Uden fansene er vi nødt til at refundere sæsonkortene og formentlig sælge nul næste år. I hvert fald i de første 10-15 kampe. VIP-boksene kommer ikke til at være fyldt og billetterne bliver ikke solgt. Det vil have en indflydelse på andre partnere og tingene kommer til at se anderledes ud. Vi har noget at forklare, hvis vi på den ene side snakker om lønnedgang til spillerne (i Premier League, som konsekvens af pandemien) og på den anden side køber spillere til £50-60m."

TAGS   jürgen klopp   coronavirus   fsg  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM