Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPPS KONE MED SMUK GESTUS I LOKALT SUPERMARKED

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    4 Måned(er) sidenJürgen Klopps kone Ulla Sandrock har angiveligt vist sig fra sin absolut bedste side i det lokale supermarked. Det beretter flere medier.
De udfordrende coronatider rammer mange hårdt, især i Storbritannien, hvor myndighedernes manglende indsats har gjort udfordringen noget større.

I det britiske har man været gode til at hylde sundhedsvæsenet for deres indsats, men midt i hyldeste kan man måske komme til at glemme alle de butikansatte der vover pelsen og tager på arbejde - dag efter dag.

Ifølge Liverpool Echo og flere andre medier har Jürgen Klopps kone, Ulla Sandrock, vist langt mere end det man kan kalde samfundssind.

I et Waitrose-supermarked i Formby, hvor Klopp-familien bor, har hun delt madvouchers til en værdi af £50 pund ud til 20 ansatte. 

Til Daily Mail udtaler en fra butikken: "Typisk Ulla så ville hun ikke skabe noget postyr eller modtage nogen form for anerkendelse, men bare give de ansatte i butikken den påskønnelse, de fortjener." 

Historien er hverken kommet frem gennem Klopp-familien eller klubben, men har tværtimod spredt sig i Formbys lokalmiljø. Ikke overraskende skaber historien også glæde på sociale medier, hvor mange hylder Klopps bedre halvdel. Ikke ufortjent må man sige.

TAGS   Ulla Sandrock   jürgen klopp   coronavirus  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM