Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPPS PRESSEMØDE: HER ER DE VIGTIGSTE POINTER

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    9 Måned(er) sidenJürgen Klopp har afholdt sit pressemøde forud for lørdagens opgør mod Crystal Palace. Få de vigtigste udtalelser lige her.
Her er de vigtigste citater fra Jürgen Klopps pressemøde fredag.

 

Om Gomez/Sterling-situationen:

"Joe har det godt, bedre end godt. Dem der var involveret i det havde det fint kort efter det var sket. Det er den slags der sker i et fodboldmiljø. Der er ikke noget at sige om det."

 

Om managerskiftet hos Tottenham:

"Velkommen tilbage, Jose! Det er fedt at have ham tilbage, men på den anden side så er Mauricio (Pochettino, red.) her ikke mere. Det viser hvor hurtigt tingene kan ændre sig. For fem måneder siden mødte vi hinanden i Champions League-finalen. Han er en skøn fyr".

 

Om at møde Crystal Palace

"Det er virkelig fed atmosfære. Det der gør dem udfordrende er den måde de forsvarer, hvordan deres kontraangreb kører. Zaha, Townsend og Ayew er svære at forsvare sig imod. Vi bliver nødt til at finde løsninger på det." 

 

Om Van Dijks situation:

"Van Dijk er hundrede procent klar mod Crystal Palace"

 

Om Shaqiri

"Han var ude i fem uger med en skade, at blive kampklar tager tid. Han trænede med i denne uge. Han har brug for at blive vant til intensiteten igen. Lige nu bør han have det fint. Ingen grund til at fremskynde noget, men det er rart at have ham tilbage."

Adspurgt om Shaqiris fremtid i klubben svarede Klopp:

"Når jeg er sammen med ham er han virkelig glad. Selvfølgelig har han en fremtid her."

 

Om Salah

"Det er ikke blevet værre, men det er der stadig og det er problemet. Vi skal være fornuftige. Jeg afventer dagens træning"

 

 

TAGS   jürgen klopp   pressemøde  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM