Next
STATS
Transfer Centre 
Liverpool og Spirit of Shankly arbejder tæt sammen for at undgå fans ved stadion

KLUBBEN SAMARBEJDER MED SPIRIT OF SHANKLY OM AT UNDGÅ FANS UDE VED ANFIELD

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenKlubben arbejder tæt med Spirit of Shankly for at undgå fans ude ved Anfield, når Liverpool møder Crystal Palace.
Når Liverpool møder Crystal Palace hjemme på Anfield er der stor sandsynlighed for, at det bliver kampen hvor klubben kan sikre sig sit første mesterskab i 30 år, såfremt at Everton besejres weekenden forinden.

Ifølge The Times er Liverpool FC gået sammen med Spirit of Shankly for at lægge planer for dagen. Det er især planer der skal minimere chancerne for at det vil vrimle med fans ved Anfield for at fejre et mesterskab. Også selvom at man fra flere fangrupperingers side arbejder intenst på at undgår scenariet.

Det var i går at vi fik kampprogrammet bekræftet for de første tre runder, når Premier League sparkes i gang igen om mindre end to uger. Første opgør er det berømte Merseyside Derby mod Everton som finder sted søndag d. 21. juni kl. 20.00 og her er det efterhånden mere og mere sandsynligt at Everton får lov til at lægge græs til opgøret. Det selvom at der tidligere har været stor uvished om hvorvidt den måske skulle spilles andetsteds.

Det lokale politi i Liverpool har meldt, at de mener at kunne håndtere kampen og så er det ellers op til Safety Advisory Group at træffe en afgørelse. Den træffer de i næste uge.

TAGS   Spirit of Shankly  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM