Next
STATS
Transfer Centre 
Bundklubberne i Premier League kan risikere pointstraf

KLUBBER DER NÆGTER KAMPE PÅ NEUTRALE STADIONS FÅR FRATRUKKET POINT

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenPremier League-klubberne er trætte af det mindretal der ikke ønsker at spille kampe på neutrale stadions. Nu kan en pointstraf måske træde i kraft.
De seneste uger har Premier Leagues bundklubber været ganske markante. De ønsker på ingen måde at spille den resterende del af sæsonen på neutrale stadions. Men den indstilling kan de nu blive nødt til at overveje.

Det skriver The Telegraph.

Ifølge avisen så er Premier League-klubberne på nippet til at vedtage en plan der betyder, at klubber der modsætter sig at spille kampe på neutrale stadions får fratrukket point. Da det især er klubber i bunden af tabellen der har råbt højest om dette, er det tydeligt at straffen er en løftet pegefinger rettet mod dem. Lige nu skulle det dreje sig om 6 klubber der ikke ønsker at spille kampene på de neutrale stadions, men eftersom at man minimum skal have 14 ud af 20 stemmer for at vedtage forslag i Premier League-regi, kan de nederste klubber i tabellen ende med en lang næse.

Summa summarum har de resterende Premier League-klubber nu sat tommelskruerne på bundklubberne, der har besværliggjort de seneste ugers forhandlinger: Ret ind eller bliv straffet.

Dette skal især ses i lyset af, at Premier League-klubberne kan risikere at miste deres eksistensgrundlag, såfremt at at sæsonen ikke spilles færdig.

 

TAGS   premier league  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM