Next
STATS
Transfer Centre 
Så er der Kopcast klar til dig

KOPCAST - GUD HVOR TOG VI FEJL

Kopcast

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenI denne uges Kopcast udviser vi en uhyre stor portion selvindsigt. Nemlig for de gange hvor vi tog grueligt fejl
I denne udsendelse ser vi nærmere på udsigterne til genoptagelse af fodbold. Hvordan ser det ud i andre ligaer? Hvad er seneste nyt? Og hvornår ser det ud til, at verdens smukkeste spil får lov til at udfolde sig igen i dets moderland?

Dernæst besvarer vi lytterspørgsmål der ender i en sand ode til en fransk angriber. Kan coronaen åbne døren for Kylian Mbappé? Og hvorfor ville han være perfekt i Liverpool? Få analyserne, svarene og masser af begejstring fra panelet.

Og så kaster vi os over denne uges Top 3 som bedst kan beskrives som: 'Dem vi troede på, men hvor vi tog grueligt fejl'. Der er dømt massiv selvindsigt, traumer og håbløse YouTube-compilation-baserede-analyser.

Sidst, men ikke mindst, melder vi kort om udskydelsen af Anfield Road End-ombygningen, der nu er udskudt i et år.

Vi glemte at holde styr på tiden, så derfor er der en EKSTRA lang Kopcast til dig i denne uge. Vi håber du kan li' det!

På behørig afstand (faktisk i hver deres lejlighed) er Clark James, Andreas Brøns Riise og Daniel Sichlau klar med denne uges Kopcast til dig.

Tak fordi du lytter med. Er du ikke medlem af Redmen Family endnu eller mangler du at fornye dit medlemskab? Så synes vi faktisk du bør overveje at komme med på vognen. Der venter mange gode ting rundt om hjørnet.
PODCAST
Kopcast · Kopcast - 27.04.2020


TAGS   kopcast  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM