Next
STATS
Transfer Centre 

LALLANA: VI ER VILDT SKUFFEDE

Nyhed

  • Skrevet af Redmen Family
    7 Måned(er) sidenAdam Lallana Prøvede at forklare Liverpools bittere skuffelse efter elimineringen fra FA Cupen efter 2-0 nederlaget mod Chelsea tirsdag aften.
Liverpools færd i FA Cuppen sluttede i 5. runde, da mål fra Willian og Ross Barkley afgjorde kampen i værtenes fordel på Stamford Bridge.

 ”Der var store øjeblikke i den første halvdel, hvor vi ikke fik scoret,” fortalte Adam Lallana.

 ”Det føltes som en typisk ende til end kamp - sandsynligvis godt for de neutrale tilskuere, men vi er skuffede over ikke at score.

Anden halvkeg startede godt, så var der et par pauser i spillet, og der føltes det som om vi mistede vores momentum lidt.

Der kom et par fejl, og hvis du lader et godt hold som Chelsea komme til, vil de have chancer.  
Vi er meget skuffede over resultatet."

Det var Liverpools tredje nederlag i de sidste fire kampe i alle turneringer og fulgte efter det der var det første Premier League-nederlag i 2019-20 i lørdags.

 ”Der har ikke været noget galt, du kan altid tabe kampe. Det handler om, at vi bare bliver ved og holder os til det, vi har gjort i løbet af de sidste fire eller fem år, siden manageren er kommet ind og reagerer på det. Så simpelt er det.

Vi har en ny kamp i weekenden - jeg er sikker på, at du vil se en stor reaktion fra dem der skal spille, og forhåbentlig får vi sejren.
Man kommer ud for ting som det her, og hvis du ikke er 100 procent, og der er små fejl her og der, vil man blive straffet. Det ved vi.

Alt hvad du kan gøre er at reagere, og heldigvis er der ny kampe hurtigt efter hinanden. Tre dage senere er Atletico-kampen, også en stor kamp. Der er hele tiden store kampe rundt om hjørnet. ”

TAGS   adam lallana   fa cup  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM