Next
STATS
Transfer Centre 
Rickie Lambert og Jordan Henderson var tætte, da Lambert var i klubben

LAMBERT: HAR ALTID BEUNDRET HENDERSON

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    6 Måned(er) sidenTidligere Liverpool-angriber Rickie Lambert har altid beundret Jordan Henderson. Det fortæller han i et interview.
Brilliant, a lovely lad. I loved Hendo. A great professional

Den tidligere Liverpool-angriber Rickie Lambert holder sig ikke tilbage, når han skal beskrive Liverpool-anfører Jordan Henderson.

I et interview med klubbens hjemmeside kaster han om sig med ros til Henderson.

“Jeg har altid været en stor beundrer af Jordan. Da jeg først så ham - teknisk superb, mentalt superb og fysisk superb. Det ville altid være en smule svært at overtage efter Steven Gerrard. Jeg synes han (Henderson, red.) håndterede det brilliant. Han kom igennem det bedre, stærkere og mere målrettet. At se ham løfte Champions League-trofæet gjorde mig en smule rørt. At se Adz (Lallanas kælenavn, red.) gå hen og kramme ham var en smule rørende, for jeg ved hvor han har været." 

“Jeg var ret tæt med Henderson og selvfølgelig Adz (Lallana, red.), da jeg var i klubben. At se de to sådan og især Henderson løfte trofæet, var utroligt."

Og Lambert har gode minder fra netop den finale, der sikrede Liverpool sin sjette European Cup.

“Madrid var en lettelse. Presset lå hos for at vinde. Det stod 1-0 og jeg synes ikke vi spillede vores bedste kamp, men det gjorde Tottenham heller ikke. Det var mere professionelt, at vi gjorde det vi skulle og så kom Origi og sikrede det." 

“Så kunne du faktisk fejre det. Du fejrede øjeblikket og sang, men du kunne først virkelig fejre det, da Origi scorede, fordi du vidste at du havde vundet den sjette European Cup."

“Jeg formåede at komme med det tidlige fly efter kampen, fik en times søvn og så jeg dem. Jeg stod på The Strand (vej i Liverpool, red.) Det var en bevægende dag."
 

TAGS   rickie lambert   jordan henderson  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM