Next
STATS
Transfer Centre 

LEAK: SÅDAN KAN LIVERPOOLS NYE TREDJETRØJE SE UD

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    9 Måned(er) sidenFooty Headlines har efter sigende endnu engang opsnappet et design. Denne gang er det for Liverpools tredjetrøje i den kommende sæson
Der har været delte meninger om det fantastiske i at Nike, efter al sandsynlighed, overtager New Balance' tjans som klubbens trøjeleverandør. 

Kritikpunkterne har gået på, at den kreative afdeling hos den amerikanske mode- og sportsgigant, ikke er så kreative når det kommer til stykket. 

Nu kan Footy Headlines, hvis speciale er leaks af spillertrøjer og designs, løfte sløret for hvilket koncept Nike arbejder med for Liverpools tredjetrøje.

Det bliver et - hvis Footy Headlines har ret - sort/grå-ternet koncept med en skarp pink kontrast, som Salah og resten af Liverpool-truppen skal iføre sig i den kommende sæson.

En ukendt bruger på nettet har dog forsøgt at tage konceptet fra tegnebrættet og visualiseret det yderligere som en trøje. Denne mockup er dog ikke bekræftet af Footy Headlines.

Det bliver altså ikke kedelige tredjetrøjer Liverpool kommer til at rende rundt i, når en ny Premier League-sæson starter i august 2020.

Tidligere har Footy Headlines også leaket farvekoncepterne for første- og andentrøjen. Dem kan du se herunder:

 

TAGS   Nike   trøje  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM