Next
STATS
Transfer Centre 
Lucas Leiva skamroser Trent Alexander-Arnold

LEIVA: VI VIDSTE AT TRENT VILLE BLIVE VERDENSKLASSE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenLucas Leiva husker tydeligt Trent Alexander-Arnold. I et interview fortæller den tidligere Liverpool-spiller, hvordan man for mange år siden så noget stort i den unge lokale knægt.
Lucas Leiva husker tydeligt Trent Alexander-Arnold dengang at den unge knægt endnu var en ungdomsspiller. Men alle i truppen dengang var overbeviste om, at der gemte sig noget helt specielt i knægten.

En spådom der senere skulle vise sig at holde stik. 

Det fortæller Leiva i et interview til LFCTV.

"Jeg husker et par øjeblikke med Trent. Jeg kan huske at han kom og spillede med i en træningskamp og han var blot 16 år. Han var meget genert. Det var dengang Brendan stod i spidsen for klubben." 

"Jeg husker at han ikke var så komfortabel med situationen, men vi kunne se at han var på et andet niveau. Når man tænker på hans alder og den kvalitet han havde med bolden. Efterfølgende begyndte han at træne med os på førsteholdet. Han ventede tålmodigt, men vi var sikre på, at han ville blive en Liverpool-spiller og at han ville blive en af de bedste spillere i verden." 

"Jeg var sikker, fordi man kunne se det på daglig basis, hvor mange kvaliteter han havde, hans indlæg og hans afleveringer. Han var en komplet back."

"Selvfølgelig skal han stadig forbedre sig, men han har allerede haft nogle fantastiske sæsoner. Jeg synes at han har været en stjernespiller de sidste to sæsoner. Trent er en god dreng, han er en Liverpool-dreng og man kan se hvor meget han nyder at spille for Liverpool."

TAGS   lucas leiva   trent alexander-arnold  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM