BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
JOYCE: EDWARDS VENDER TILBAGE

Pep Lijnders
 
Foto: Getty Images ©

LIJNDERS: VI HAR FORSØGT AT SKABE EN PERFEKTIONSKULTUR


Pep Lijnders løfter sløret for den interne filosofi og måde at arbejde på i klubbens stab såvel som på klubbens hold.



“Vi har søgt efter at skabe en kultur i vores klub, en perfektionskultur og vi kan mærke det nu hos alle folk i alle led af klubben."

Sådan siger Pep Lijnders i et uddrag fra et interview til klubbens officielle magasin, som er blevet publiceret tirsdag.

Lijnders fortæller blandt andet hvad fokus er i Liverpools trup og i staben omkring den.

“Men vi har taget det kamp for kamp, ikke søge efter rekorder. I mine øjne er en lang række sejre kun mulige med en masse dedikation og en stor indsats fra alle i staben. (...) Alle er involverede."

“Hver kamp har sin egen historie. Vi har haft kampe hvor vi har domineret og ejet banen fra start til slut. Vi har haft kampe, hvor vi har skullet finde løsninger og overkomme modgang, men det der altid har været der var den der 'jagt over hele banen'-attitude fra drengene."

“Mentaliteten hos drengene i de hårde perioder er aldrig at give op og aldrig give op med at spille vores spil. Aldrig brokke sig og komme med undskyldninger på træningsbanen."

“Jeg elsker hvordan vi hver dag fortæller vores hold, at vi er i stand til at blive virkelig gode så længe vi fokuserer og ikke mister koncentrationen. Vi er nødt til at fastholde 100 procent taktisk disciplin på vores måde. Det er derfor at jeg synes de sidste par kampe har været utrolige i alle aspekter. VI er nødt til holde fast i den samme sult og passion for at vinde, men på samme tid forstå at det er langt mere vigtigt, at vi forbliver fokusere på hvordan vi spiller og spiller på vores måde, uanset hvad stillingen er, hvor vi spiller og hvem vi spiller mod" (...)

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..