Next
STATS
Transfer Centre 
Liverpool står i alene, når det kommer til spørgsmålet om yderligere tilgængelighed for TV-selskaberne

LIVERPOOL ALENE OM AT AFVISE YDERLIGERE TILGÆNGELIGHED FOR TV-SELSKABERNE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenLiverpool var ikke meget for at give TV-selskaberne mere adgang, men sådan blev det.
Premier League har virkelig lagt sig i selen for at gøre rettighedshaverne tilfredse i arbejdet med Project Restart. En stor tilbagebetaling og muligheden for at vise alle kampe er bare nogle af de markante håndsrækninger man har givet til TV-selskaberne, der også lider økonomisk grundet coronapandemien.

Men nok må efterhånden være nok. Det var meldingen fra Liverpool, da der blev stemt om yderligere tilføjelser til TV-rettighedshaverne torsdag.

Ifølge Matt Hughes fra Daily Mail, så var Liverpool ikke meget for at skrue yderligere op for gavmildheden. Det afgørende punkt var den øgede tilgængelighed for rettighedshaverne, således at deres produkt kan blive endnu bedre, nu hvor man må undvære fans.

Liverpool mente at rettighedshaverne allerede havde fået rigeligt og at yderligere tilgængelighed i forbindelse med kampene og optakterne ville være for meget. Desværre - for Liverpool - stod man temmelig alene med den holdning, da stemmerne blev talt op. Her var det kun Liverpool der stemte imod - også selvom at andre klubber støttede Liverpools argumentation. 

Premier League genoptages d. 17. juni.

TAGS   tv  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM