Next
STATS
Transfer Centre 
Liverpool-fans står frem og fortæller hvordan de var med til at jinxe Liverpools mesterskab

LIVERPOOL-FANS: SÅDAN JINXEDE VI DET HELE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    5 Måned(er) sidenLad os være ærlige. Der hviler en eller anden form for forbandelse over Liverpool. To sejre fra at sikre det første mesterskab i 30 år og så rammes hele verden af en pandemi. Det er ikke bare sort uheld. Det er langt større end det. Der må være tale om: Jinx!
I en tråd på Reddit åbnede en Liverpool-fan op for pandoras æske. Han startede selv med at indrømme følgende:

“Jeg svarede en ny fan følgende: ‘30 år fra nu, hvor vi stadig er ubesejrede, så vil du se tilbage på disse tider som de dårlige tider’. To dage senere tabte vi til Watford og coronavirussen bliver endnu mere skræmmende.” 

Vi har her samlet nogle af de jinxes der er skyld i, at alle verdens Liverpool-fans stadig må se langt efter et mesterskab.

“Jeg drak en speciel øl som jeg havde gemt til når vi havde vundet ligaen. Den drak jeg efter kampen mod Bournemouth.” 

“Mentalt skiftede jeg fra ‘Den er ikke vundet endnu. Vi har en enorm føring, men alt kan stadig ske’ til ‘Jeg tror at vi har vundet den’”

“Jeg jublede da Scott McTominay scorede” (mod Manchester City, red.)

“Kun to gange i min levetid har jeg troet vi ville vinde ligaen. Den første gang gled Gerrard og den anden gang kom der er decideret pest. Gør det af med mig” 

“Jeg lovede ‘FodboldGuderne’ at hvis vi mønstrede et comeback mod West Ham ville jeg få færdiggjort et langvarigt projekt inden Watford-kampen. Det gjorde jeg ikke…”

“Min barbermaskine som jeg brugte til at barbere mig aftenen inden hver kamp gik i stykker aftenen inden Watford-kampen”

“Siden vores ubesejrede ‘run’ begyndte har jeg haft de samme røde Levi’s boksershorts og den samme The Anfield Wrap T-shirt på. Jeg glemte at tage dem på til Watford-kampen.” 

“Det her var ikke mig, men gutten der står på Williamson Square (i Liverpool, red.) begyndte at sælge halstørklæder og flag med ‘Champions’ på efter Bournemouth-kampen.”

Altså er det ikke udelukkende din skyld, at Liverpool stadig ikke er blevet kåret som mestre. Vi var åbenbart mange der skabte forbandelsen selv.
 

TAGS   jinx   for sjov  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM