Next
STATS
Transfer Centre 
Chris Morgan Arsenal

LIVERPOOL GAFLER TIDLIGERE KLUBLÆGE I ARSENAL

Nyhed

  • Skrevet af Clark James
    14 Dag(e) sidenDe engelske mestre henter Chris Morgan tilbage til klubben fra Arsenal denne sommer. Morgan, der er Head of Physiotherapy i London-klubben, har tidligere været 10 år hos The Reds.
Morgan kæmpede sig op fra en rolle på akademiet og reserveholdet og blev en del af førsteholdssetuppet i Liverpool, før han i 2016 forlod klubben. Han tiltrådte senere hos FA og i Crystal Palace, før han i 2018 blev ansat i Arsenal. Nu er han på vej retur til Merseyside. 

 

Englænderen fik i sin tid i Liverpool stor ros med på vejen fra Steven Gerrard, som blandt andet sagde følgende om ham: "Han var først reserveholdslæge og lavede enkelte ting med førsteholdet. Men han var så god til sit job at jeg oftere og oftere gik til ham først hvis jeg døjede med småskader eller var bekymret over noget. Som årene gik, lærte jeg at stole fuldt ud på Chris - uanset om det omhandlede genoptræning eller nogle mørke tanker jeg gik rundt med. Han hjalp med at redde min karriere et par gange."

 

Liverpool har forsøgt at erstatte klublæge Andy Massey, der forlod klubben til fordel for en rolle hos FIFA i marts - og Chris Morgan bliver sammen med akademilæge Jim Moxon de to, der skal udfylde hullet. Moxon har imponeret klubben under coronapandemien, lyder det. 

TAGS   læge   arsenal  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM