Next
STATS
Transfer Centre 
Liverpool har valgt at genåbne dele af Melwood

LIVERPOOL HAR GENÅBNET DELE AF MELWOOD

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenIfølge Goal har Liverpool åbnet en del af Melwood.
Liverpool har valgt at genåbne dele af Melwood. Dette har de haft gjort siden mandag.

Det skriver Neil Jones for Goal.

Dette sker eftersom at flere spillere ikke har muligheden for at træne udendørs uden at tiltrække sig unødig opmærksomhed. Noget den engelske tabloidpresse har holdt særlig godt øje med i disse coronatider. Derfor er Melwood nu blevet tilgængeligt for en del af spillerne i Liverpools trup.

Det betyder dog ikke at man som Liverpool-spiller kan tage en omgang brasil eller cuba med holdkammeraterne. Tværtimod er spillerne blevet nøje instruerede i at overholde retningslinjerne med at holde afstand. Til gengæld har de fremmødte spillere hver især fået et område for sig selv, som de kan benytte sig af i op til en time. Alt dette imens et medlem af klubbens medicinske stab holder øje.

Derudover er det ikke muligt for spillerne at komme indenfor på Melwood. Bygningen er lukket af, så det er altså udenlukkende plænerne der benyttes for tiden.

 

Den langsomme genåbning af Melwood er dog ikke ensbetydende med at holdtræningen er genoptaget i klubben. Dette afventer man fortsat afklaring på, hvilket forventes at ske på mandag, når Premier League-klubberne mødes igen til drøftelser om genoptagelse af sæsonen.

TAGS   melwood  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM