Next
STATS
Transfer Centre 
Liverpool protesterer mod rettighedshavernes ønske om rabat på TV-aftalen

LIVERPOOL PROTESTERER MOD TV-SELSKABERS ØNSKE OM RABAT

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenLiverpool er ikke tilfredse med rettighedshavernes ønske om at få rabat på TV-aftalen.
I dag klokken 12 (dansk tid) afholdes der et yderst vigtigt møde i Premier League-regi. Her diskuteres selvfølgelig genoptagelsesdatoen for Premier League, men blandt andet også TV-rettighedshavernes ønske om en rabat. Men denne rabat er Liverpool ikke villige til at give. 

Det skriver The Guardian.

Ifølge avisen er Liverpool kraftige modstandere af ønsket og forstår ikke ræsonnementet. Selvom at produktet forringes qua manglende tilskuere på stadion, så vil der unægtelig være stor interesse for at se med. Liverpool argumenterer også for, at flere kommer til at følge kampene end normalt, da der ikke er anden sport der stjæler opmærksomheden.

Det var på gårsdagens møde at klubberne i Premier League blev informeret om det beløb som rettighedshavernes ønsker at få i rabat. Det er især topklubberne i ligaen der rammes af denne rabat, da udbetalingerne afhænger af placering i tabellen. Top seks i ligatabellen skal slippe 30 millioner pund hver, mens de 14 lavere placerede klubber hver skal smide 10,75 millioner pund.

Et løsningsforslag der er på bordet er idéen om at tilbagebetalingen af pengene skal ske over to sæsoner i stedet for nu, hvor klubbernes pengepung er ramt af coronaen. 

 

 

TAGS   premier league   tv  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM