Next
STATS
Transfer Centre 
Liverpool skal klæde om på P-pladsen ved Goodison Park

LIVERPOOL SKAL KLÆDE OM PÅ EVERTONS PARKERINGSPLADS

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenCoronasituationen gør noget så banalt som omklædning til lidt af en praktisk udfordring.
Har man spillet fodbold eller anden holdsport i løbet af sit liv, så har man nok oplevet at skulle klæde om på en gang eller udenfor, såfremt at alle omklædningsrum var optagede. Denne oplevelse får Liverpool nu også - omend i en lidt mere luksuriøs udgave.

Det skriver The Times.

Ifølge avisen så har Everton bygget et specielt omklædningsrum til udebaneholdet på klubbens parkeringsplads. Dette skyldes at Everton selv, som følge af coronarestriktionerne, er nødsagede til at benytte sig af både hjemme- og udebaneholdets omklædningsrum på selve stadion.

Liverpool har den tvivlsomme ære af at være det første hold der skal benytte sig af dette specialbyggede omklædningsrum søndag, når de to hold mødes i det vigtige Merseyside Derby. Det midlertidige omklædningsrum kommer til at være placeret ved 'Lower Bullens'-tribunen, hvor udebanefans normalt plejer at være placerede.

Oplevelsen med specialbyggede omklædningsrum er dog ikke helt ny for Liverpool F.C. Således var der også bygget et specielt omklædningsrum, da Main Stand blev renoveret for nogle år siden.

 

TAGS   merseyside derby   omklædningsrum   everton   goodison park  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM